2777
2789

من تو عقد جدا شدم با کسی ک دوسش داشتم ازدواج کرده بودم نتونستیم بسازیم چون اون سرکار نمیرف شناسنامم رو دادم اسم طرف رو در بیارن چون باکره بودم  الان دو ماهه شناسنامه خبری ازش نشده رفتم دفتر پیشخوان گفتن آماده بشه پیام‌ میاد بخدا خسته شدم مادرم همش رو سرم غر غر میکنه شناسنامه نیومد بهم میگ تو چرا اینجوری شدی اعصابم خورده حداقل شناسنامم نمیاد ک خیالم راحت بشه

میاد بابا

آره داشتیم ولی شناسنامه رو درس نکرد

حسی رو تو قلبم به‌وجود آوردی که مطمئنم اگه نبودی هیچوقت تجربش نمیکردم.                 عشقم غفور♡                                       پنجمین حساب کاربری( اولین عضویت من در سایت ۱۴۰۰/۱/۸)                                  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میاد بابا آره داشتیم ولی شناسنامه رو درس نکرد

نمیدونم این کارت ملی هارو انقدر طول میدن فکر میکنن شناسنامه هم اینقدر طول میکشه اصلا یه روز خوش ندارم همش کارم گریس 

نگران نباشید . وقتی نامه تایید دوشیزگی ارایه دادید. اسم همسر حتما حذف میشه 

مبدونم عزیزم ولی میترسم خیلی طول بکشه تا آماده بشه من این همه سختی کشیدم واسه طلاق ولی خدایی طلاق این همه طول نکشید ک آماده شدن شناسنامه طول میکشه

چه حساس هستین شما بالاخره میاد صبر کن

خیلییی خیلییی. ۱۸ سالمه . مامانم گند همه چیو دراورده چون دخترخاله هام ازدواج کردن زود هی میگه تو چرا مثل اونا نشدی ما چرا اینجوری باید بشیم مگه چی کم داریم فلان یعنی عاصی شدم سر قضیه ازدواج😔

من بدبخت کلا تو هیچی شانس نیاوردم😭

از کجا میدونی شانس نیاوردی؟؟؟

اتفاقا برو خداتو شکر کن وگرنه تا اخر عمرت باید به پای یه ادم بی مسئولیت میسوختی اصلا این حرفو نزن

همین پارسال یکی از فامیلمون طلاق گرفت تو عقد بعدش با یه پسر مجردم ازدواج کرد