2777
2789
عنوان

سوال شرعی دارم لطفا بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 35 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی من یه سوال دارم. برای غسل وقتی میخوایم سر و گردن رو بشوریم عیبی نداره که بقیه بدن هم زیر اب باشه یا اینکه باید سر رو خم کنیم که بدن زیر اب نباشه؟ ولی به هر حال بازم اب میپاشه به بدن. چیکار باید کرد؟🤦‍♀️چقدر سخته

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»
نه عزیزم حتی لاک  ناخن شستم فقط پاک کنی کافیه برای غسل

😐😮😮😮😮

قبل از ریپلای اینو بخون......» نظرمن، اعتقادمه. بابت اعتقادم نه به تو نه هیچ کس دیگه ای جواب پس نمیدم. هرجایی خواستی بیا باهات بحث میکنم اما اینجا رو نگه داشتم برای تخلیه احساساتم پس مخالفی ریپلای نکن که بشورمت و قطع بشم.
نه عزیزم حتی لاک  ناخن شستم فقط پاک کنی کافیه برای غسل

این برای وضو هست که میگن اگه انگشت شصت پا لاک داشته باشه موردی نداره 

ولی خب من همینم قبول ندارم 

من بودم و خلوت منو... ترانه های داریوش... تا زمستون ۹۲ که یکی اومد که نفس می کشید تو هوای داریوش💕 شدیم هم قدم، هم دل و هم صدای هم تو ترانه " شام مهتاب"🍁 باتو...باتو اگه باشم وحشت از مردن ندارم.لحظه هام پر میشه از تو وقت غم خوردن ندارم💑 کنار هم آرامش امروزمونو ساختیم،  تو خوشی و ناخوشی کنار هم بودیم، حالا امروز هر دومون باور داریم که هزار برابر از روزای اول عاشق تریم... خدایا ازت ممنونم که هوای دل عاشقمونو داری🙏

اگر غسل کردی اومدی بیرون نماز خوندی یا کارهای واجب انجام دادی وحین غسل متوجه نشدی و بعد اتمام غسل متوجه شدی اشکال نداره چون فراموش کرده بودی 

ولی بعدا که رفتی حموم دوباره انجامش بده تا گردنت نباشه 

ولی با توجه به کمبود آب در کشور همین که نیت شما تمیزی بوده و بعد از اتمام متوجه شدی اشکال نداره 

این حکم عقل منه 

اسی یچیزی هر بار میری دوش بگیری حتی اگه غسلی به گردنت نیست لحظه اخر یه غسل به تیت فی ما ذمه انجام بده . یعنی غسلی که ندانسته بر گردنته 

تا اگر روزی یکی از غسل های واجبت اشتباه بوده از سرت رفع شه

من بودم و خلوت منو... ترانه های داریوش... تا زمستون ۹۲ که یکی اومد که نفس می کشید تو هوای داریوش💕 شدیم هم قدم، هم دل و هم صدای هم تو ترانه " شام مهتاب"🍁 باتو...باتو اگه باشم وحشت از مردن ندارم.لحظه هام پر میشه از تو وقت غم خوردن ندارم💑 کنار هم آرامش امروزمونو ساختیم،  تو خوشی و ناخوشی کنار هم بودیم، حالا امروز هر دومون باور داریم که هزار برابر از روزای اول عاشق تریم... خدایا ازت ممنونم که هوای دل عاشقمونو داری🙏