2777
2789
عنوان

شوهر رفیق باز

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 19 پست
با یه مشاور صحبت کن قطعا یه راه حلی پیش پات میزاره

اره خیلی بهش فکر کردم انقدم گرونن لامصبا. ولی باید برم چندشب پیش انقد گریه کردم کارم ب بیمارستان رسید دیگه قرصای اعصابم ارومم نمیکنن بیشتر دلم برای بچم میسوزه نابود شد تو دعواهای ما

اره خیلی بهش فکر کردم انقدم گرونن لامصبا. ولی باید برم چندشب پیش انقد گریه کردم کارم ب بیمارستان رسی ...

میدونی یه قانونی هست تو رابطه ها

هرچی پی شوهرت و بگیری و بدونه دنبالشی ازت فرار میکنه

یه کم اعتماد بنفس تو ببر بالا به خودت بیشتر برس اصلا نشون نده از نبودنش دلگیری برا خودت برنامه بزار یه تایم و ورزش کن تو خونه به زندگیت برس

باور کن اون میاد سمتت این قانون جذب و دفع

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونی یه قانونی هست تو رابطه ها هرچی پی شوهرت و بگیری و بدونه دنبالشی ازت فرار میکنه یه کم اعتماد ...

این کارو هم کردم نفهم تر ازین حرفاس کلا مریضه عقده داره خانوادتن اینجوری ان لجباز دروغگو مادر و پدرشم همینن ذات خیلی چیز مهمیه بخدا 

این کارو هم کردم نفهم تر ازین حرفاس کلا مریضه عقده داره خانوادتن اینجوری ان لجباز دروغگو مادر و پدرش ...

به نظرم خودت و اذیت نکن فردا مریض شی بازم به دادت نمیرسه. بهخ. دت برس به بچه ات کلی خوش بگذرون دنیا ارزشش و نداره حرص یه نفرو بخوری که اون اصلا بهت اهمیت نمیده

به نظرم خودت و اذیت نکن فردا مریض شی بازم به دادت نمیرسه. بهخ. دت برس به بچه ات کلی خوش بگذرون دنیا ...

بخدا گفتنش راحته هرروز با بچم میرم بیرون اشپزی میکنم اهنگ باشگاه همه چیز ولی از هشت شب تا ۱۲ به قدری دلم میگیره ک نابود میشم تو شهر غریبم سال تا سال کسی در خونمو نمیزنه خیلی سخته خیلی