2777
2789

اگه یه آشنا که تقریبا هر روز میبینیش و یه جورایی کارتون پیشش گیره، براتون با اکانت فیک عکس مستهجن میفرستاد و هیچ وقت فکر نمیکرد لو بره ولی شما بفهمین اون کیه (اما مدرکی برای اثباتش نداشته باشید)

وقتی ببینیدش چه عکس العملی نشون میدادید؟

از اون جایی که کارتون گیره و مجبورید بیشتر اوقات ببینیدش سعی میکردید که به روی خودتون نیارید تا وقیح تر نشه یا میفهموندید که میدونید اون شخص اونه؟

(اینم بگم که بعد از چند سال شناختن همدیگه تو محیط آموزشی فقط و فقط یک بار همچین پیامی بهم فرستاد، و منم بعد از بلاک کردنش فهمیدم اون کیه و تو زندگی واقعی کوچکترین توجهی به من نداشت هیچوقت!! حتی نگامم نمیکرد!! یا حداقل من اینطوری فکر میکردم)

پ ن: یارو نامزد داره خیر سرش🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بودم عکس از سر در آگاهی میزاشتم واسش با یه ویس دهنشو حداقل برای لحظاتی صاف می نمودم😐

اگه باهاش روبرو میشدین خودتونو میزدین کوچه علی چپ یا میفهموندین که میدونین کیه؟ (من احساس میکنم اگه بدونه من میدونم اونه و کاری نمیکنم پرروتر میشه چون کارم گیرشه و نمیتونم کاری کنم، شما چی فک میکنین؟)

اگه باهاش روبرو میشدین خودتونو میزدین کوچه علی چپ یا میفهموندین که میدونین کیه؟ (من احساس میکنم اگه ...

به روش میاوردم نترس ازش کار اون یک جور تجاوز به روح شماست به حریم شما اهانت کرده

استارتر ایا عکس نامزدشم توی پیچ گذاشته یا فقط شعر در موردش مینویسه استوری میکنه؟؟؟ شاید اون شعرارو در وصف شما مینویسه و از شما خوشش اومده و خب فوت فتیشه خواسته ببینه شمام مشکلی با این موضوع  داری یا نه