2777
2789
عنوان

ضریب هوشی شوهرم خیلی پایینه

2162 بازدید | 67 پست

مثلا فیلم میبینیم اگر فیلمه استعاره داشته باشه یا منظور داشته باشه حرفش شوهرم نمیفهمه😞بعضی وقتا نمیگه منظورش چی بوده بعضی وقتا هم میپرسه 

مثلاکلمات انگلیسی های پیش پا افتاده رو بلد نیست خیلی سطحش پایینه چرا اینجوریه؟خواهراشم از خودش بدترن و دوتا داداشش اما میتونن تظاهر به باهوشی کنن با اینکه اونام دست کمی از شوهر من ندارن 

خیلی دلم میخواست شوهرم با هوش باشه چیزای پیش پا افتاده رو سریع بگیره اما متاسفانه....

زندگیتو مختل کرده؟؟

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خوب همه آدم‌ها مثل هم نیستن

برا این چیزها خودتو ناراحت نکن

تشویقش کن بیشتر مطالعه کنه

روزنامه بخونه

اطلاعات عمومیش بره بالا 

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه

بهش گردو بده:/

فک نمیکنم یه ادم عادی این شکلی باشه:/

شاید زیاد تو باغ نیست

میشه واسه حل شدن مشکل خودمو و خودت یه صلوات بفرستی؟:)💕