بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خواهر شوهر خواهرم هفته پیش پیشه دکتر صالح راد عمل کرده خواهرم میگفت خیلی خوبه بااینکه ورم داره خودشم این هفته نوبت داره عمل کنه اگه خوب باشه منم عمل میکنم بعدا انشاالله 😁ولی خیلی گرونه هزینه عملش 😐💔۴۱ میلیون ناقابل
لطفا برای عاقبت بخیربم یه صلوات مهمونم کنید ممنون میشم🥺❤🌹درمن چه میگذرد آن زمان ک جهان در حال گذر است..خواستن همیشه توانستن نیست گاهی داغیست ک بر دل میماند🥀🍂برما گذشت انچه نباید میگذشت...بنظر من پتو کشیدن رو کسی ک خوابه خودش ی روش گفتن دوست دارمه 🥀 ⃟▬▬▭•• اصالت یعنی میتونی خیلی کارها رو بکنی ولی وجدانت اجازه نده..! ⊰❥ ╭「🌵」:)شآید سنم کم باشه ولی اندازه موهای سرت تجربه دارم!خیلی زود تو اوج جوونی پیر شدم 🤙🏻همه اون روزایی ک زار زدم ازته دلم گذشت دیگه وقت خنده های از ته دلمه!💕توی سه سال پیش گیر کردم چرا؟خدایا شکرت بخاطر همه چی چهخوبش چه بدش🙏🏻❤️نه که دوستت نداشته باشم... نه ! فقط میترسم ازت... پیچیدهاي ! همونقدر که نداشتنتسخته، داشتنت هم سخته ! همونقدر که بلدي منو بخندوني،بلدي اشکم رو در بیاري ! همونقدر که مهربوني،همونقدر هم بي تفاوتي ! میدوني آدم نمیتونه کنارت آروم بگیره... ! همونقدر که بلدي امن باشي و آروم،ممکنه آدم رو پرت کني ته دره !🖤
بچهها بینی من گوشتیه ولی سربالاست سوراخای بینیمم یه جوریه همه ازم میپرسن عمل کردی؟ فکرکنم با خودشون میگن با اینکه عمل کرده هنوز بزرگه...شبیه دماغ عملیام ولی پرههای بینیم گوشتیه میخوام عمل کنم میترسم خراب بشه جای من باشید چیکار میکنید؟