2777
2789
عنوان

یعنی میشه....... 😖😖😖😖😞😞😞😞😞💔

| مشاهده متن کامل بحث + 4724 بازدید | 102 پست
چون تو تاپیک هات خوندم هیدرو سفالی داشته فرزندت.پسر خواهر شوهر من هم اول ک دنیا اومد کسی متوجه نشد م ...

خیلی سخته... بله درمانش دست خداست....  

برایِ  شفایِ دخترِ 2ساله من، اگر مقدور بود یک «صلــــــــــــوات» او را،  میهمـــــان کنید.. خیلی سخته که، یک زن، با هزار امید، مادر بشه... باردار بشه... تمام دوران حاملگیش رو با بچش، درد دل کنه.. براش هزاران آرزو کنه.. ولی وقتی ب دنیا بیاد، دکتر تو چشمات زل بزنه بگه،، متاسفم.. دخترت،سی پیِ....  دردانه من.. جگر گوشه من.. دختر من... من هنوزم امید دارم....  من هزاران آرزو برات دارم...  من منتظرم تا حرف بزنی... راه بری، عروسکات منتظرتن....  من میخوام لباس عروس تنت کنم... منو ناامید نکن....اول مهر، من میخوام تو هم مثله همه بچه ها،  بری مدرسه... ذوق کیف و. کفش کنی... از مدرسه بیای بگی ماماااان ناهار چیه....  خدایا.....  دخترمو شفا بده.... پیر شدم تو این 2سال.....   (میدونی، وقتی بابایی، برات با ذوق کفش برق برقی خرید، آورد خونه، وقتی پات کرد، ولی باشون راه نرفتی، وقتی تمام ذوقِ بابایی، به گریه تبدیل شد، من همون ساعت با دیدنِ جسم بی تحــــــرکت و کفشایِ قرمزت، چقدررر پیــــــر شدم دخترم.... وقتی نمیتونی کفش پات کنی و راه بری و برام با ذوق شعر بخونی)  دلم میخواد بدونم صدات چجوریه.... وقتی از کنار پارک رد میشم و صدای بچه ها رو از رویِ تاب،میشنوم قلبم هزار تیکه میشع... اگ راه میرفتی چجور بودی... صدای خندت.... دختـــــرم، اگه صلاحِ خدا اینِ، که باشه..    داری قد میــکِشی و دریغ از یه ذره بهبودی....                دخترِ موفرفریِ نازم، داره ۳سالت میشه ها.؟   کوور بشم نبینم چه با حسرت، به بچه هایِ سالمی که بازی میکنن، بهشون نگاه میکنی...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی سخته... بله درمانش دست خداست....  

عزیزم ما تو خانواده ی بچع داریم 5ساله اس..ماشالا اول خیلی چاق و تپل همه میگفتن شیر مادرش چربه...گردن نگرفت گفتن چون چاقه..غلت نزد گفتن چاقه..وقتی بردن گفتن موقع تولد اکسیژن ب مغزش نرسیده ...انقدر این بچه زیباس...ک خدا میدونع...

مادرش 18سالشه و پدرش 25سالشه..تمام دکترای مشهد بردن...

کاردرمانی گفته بود بچه ببندین  ب جایی تا وزنش بیفته رو پاهاش..این بچه تپل زره زره اب شد...پدرش گفت دیگه بچه دکتر نمیبرم دکترا اخر بچمو میکشن....

بخدا مادرش خیلی امید داره..میگه اهنگ میزارم با بچم میرقصم..بچه عقیقه کردن..واسش هرسال دیگ میزنن عاشورا....توهم عزیزم امیدت فقط خدااااا...نذر کن هیچ وقت ناشکری نکنی..میدونم از دلت خبر دارم...واقعا واسه مادر سخته...شاید باورت نشه..بخدا میگم خدا چشمای منو بگیر اما قوت بده تا دخترم راه بره...جون منو بگیر اما سالم باشه...

واسه مادر خیلی سخته...اما خدا بزرگه...نباید ناامید شد

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
ببخشید بچه تون چند هفته به دنیا اومد؟ به نظرتون چرا زودتر از موعد به دنیا اومد ؟ 

۳۲

گلم نمیدونم.. حرکاتش یباره کم و کم شد

برایِ  شفایِ دخترِ 2ساله من، اگر مقدور بود یک «صلــــــــــــوات» او را،  میهمـــــان کنید.. خیلی سخته که، یک زن، با هزار امید، مادر بشه... باردار بشه... تمام دوران حاملگیش رو با بچش، درد دل کنه.. براش هزاران آرزو کنه.. ولی وقتی ب دنیا بیاد، دکتر تو چشمات زل بزنه بگه،، متاسفم.. دخترت،سی پیِ....  دردانه من.. جگر گوشه من.. دختر من... من هنوزم امید دارم....  من هزاران آرزو برات دارم...  من منتظرم تا حرف بزنی... راه بری، عروسکات منتظرتن....  من میخوام لباس عروس تنت کنم... منو ناامید نکن....اول مهر، من میخوام تو هم مثله همه بچه ها،  بری مدرسه... ذوق کیف و. کفش کنی... از مدرسه بیای بگی ماماااان ناهار چیه....  خدایا.....  دخترمو شفا بده.... پیر شدم تو این 2سال.....   (میدونی، وقتی بابایی، برات با ذوق کفش برق برقی خرید، آورد خونه، وقتی پات کرد، ولی باشون راه نرفتی، وقتی تمام ذوقِ بابایی، به گریه تبدیل شد، من همون ساعت با دیدنِ جسم بی تحــــــرکت و کفشایِ قرمزت، چقدررر پیــــــر شدم دخترم.... وقتی نمیتونی کفش پات کنی و راه بری و برام با ذوق شعر بخونی)  دلم میخواد بدونم صدات چجوریه.... وقتی از کنار پارک رد میشم و صدای بچه ها رو از رویِ تاب،میشنوم قلبم هزار تیکه میشع... اگ راه میرفتی چجور بودی... صدای خندت.... دختـــــرم، اگه صلاحِ خدا اینِ، که باشه..    داری قد میــکِشی و دریغ از یه ذره بهبودی....                دخترِ موفرفریِ نازم، داره ۳سالت میشه ها.؟   کوور بشم نبینم چه با حسرت، به بچه هایِ سالمی که بازی میکنن، بهشون نگاه میکنی...

نگو كه جيگرم كباب شد

همش تاپيكاتو ميخونم قطره قطره اشك ميريزم خدارو التماس مي كنم شفا بده فرشتتو و شكر مي كنم كه دختر من سالمه

خدايا نمي شد اين سلامتي رو از وسط نصف كني كه دختر من سلامتيش رو با فرشته ايشون شريك باشه؟

خدايا تو كه تا دادنش اومدي چي ميشه سلامتي هم بدي؟

خدايا نه فقط ايشون اين همه مادر هر روز التماست مي كنن كه بچشون شفا پيدا كنه

ميدونم داري مي بيني و مي شنوي و درك مي كني

پس خودت جفت و جورش كن

ما كه مرديم از بس دعا كرديم حالا نوبت توعه ديگه

انشالله دختر نازت زود تر شفا پيدا كنه و اتاقش رو جوري بهم بريزه كه غر غر بزني سرش بگي من چه خاكي از دست تو تو سرم بريزم اخه هميشه خدا اتاقت كثيفه دختر مگه انقدر كثيف ميشه اخه

انشالله بهتر ميشه اميدت به خدا

1390 کنار اسمم تاریخ تولد یه دختر کوچولوی عزیزیه برام،فکر اشتباه نکنین❤️

از اونجايي كه خيلي جيگرم خون شد تاپيك اخرمو ببين 

سعي كردم تا جايي كه از دستم بر مياد كمك كنم توانم در حد دعاست فقط   

نگو كه جيگرم كباب شد همش تاپيكاتو ميخونم قطره قطره اشك ميريزم خدارو التماس مي كنم شفا بده فرشتتو و ...

گلم خدا دخترتو حفظ کنه.... تنش سلامت.... انشاالله عروسش کنی و عاقبتش بخیر... خیلی ممنونم ازت... مهربوون

من هروقت دلم میگیره،  ب فرشته تو خونه ام، دختر مظلومم میگم با زبون بی زبونیش برام دعا کنه.. این ...

عزیز دلم انشالله خدا خودش نظر کنه سلامتی بده به دختر نازت.....میشه به فرشتت بگی واسه سلامتی پسر منم دعا کنه همه مشکلاش رفع بشه ❤️🙏🥲

خدای منم بزرگه...
عزیز دلم انشالله خدا خودش نظر کنه سلامتی بده به دختر نازت.....میشه به فرشتت بگی واسه سلامتی پسر منم ...

اول خدا بعد هم دعایِ من.... چشم عزییزم

گلم خدا دخترتو حفظ کنه.... تنش سلامت.... انشاالله عروسش کنی و عاقبتش بخیر... خیلی ممنونم ازت... مهرب ...

همچنین دختر شما❤️

مهربونی از شماست عزیز دلم❤️❤️❤️❤️❤️