2777
2789

یه مقدار از خودم بگم :20سالمه شاغلم این ترم تازه وارد دانشگاه میشم رشتم مدیریت مالیه گواهینامه دارم  مدرک icdleهم دارم از لحاظ اجتماعی  اخلاقی ورفتاری و رابطه عاطفی و....هرنظری یا تجربه ایی بهم بگید 

ممنونم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خودت رو گرفتار دوستی و رابطه بدون تعهد نکن . ارزش شما خیلی بالاتره از اینکه بعد کلی شور و حال و دوستی و عاشقی مثل یه تیکه دستمال کاغذی کثیف باهات رفتار بشه .ورزش کن شاد باش و با خدا 

هیچوفت با جنس مخالف رل نزن و وارد رابطی ک جدی نیست نشو دوست پسر همش کشکه و باد هوا خودم تجربه کردم وسن تو رو گذروندم اشتباه نکن🙂

نامه ای به خدا:  خدایا نذار هیچکس درد بی پدری بکشه😔😔😔یه کوه زیر بار غمش کمر خم میکنه چ برسه به یه ادم اونم یه دختر که همه میگن دخترا باباین💔

به هیچ کس اعتماد نکن😊و یادت باشه همه چیز از هر کسی بر میاد...گول این مردای نامردم نخور

شایع تو یکی از آهنگاش یه نصیحت خیلی خوب میکنه ک باید قاب بگیریم بزنیم سَر در زندگیمون؛ همونجا ک میگه: هرجایی هارو تحویل نگیر، هرجایی نرو شان داشته باش، اهمیت نداره از کی حرف میشنوی، بی اهمیت به همه شک داشته باش بر میاد همه چی از همه.🙌🙂                      

همیشه پس اندازداشته باش

هروقت خواستی باکسی واردرابطه بشی خیلییییی خیلیی دقت کن گول ظاهرونخورهمه جوره امتحانش کن بعداعتمادکن

از صدای گذر آب چنان میفهمم تندتر از آب روان عمرگران میگذرد زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آرزویم اینست آنقدر سیر بخندی که ندانی غم چیست💚🙃😍

پس انداز کن.ماشین بخر.طلا بخر که بتونی یه روزی انشاللهصاحب خونه شی.از ادمای رفیق باز دوری کن.

از ادمایی که بزاحتی دروغ میگن هم دوری کن.

اجازه نده هیچوقت هیچکسی ذره ای از خط قرمزات عبور کنه.

همه تاپیکام یاد آور روزای تلخم بود امضامم ازون بدتر.لغو کاربری کردم تا از نو شروع کنم.کاربر ۹۵ هستم.
به هیچ کس اعتماد نکن😊و یادت باشه همه چیز از هر کسی بر میاد...گول این مردای نامردم نخور

خیلی برام جالبه نصف کامنت دوستان ازضربه هایی که ممکنه از جنس مخالف بخوری هست و واقعا هم درست میگن