2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جدی چه پشتکاری آفرین یه شما من اصلا اگه شیرینی جات نخورم انگار یه چیزی تو زندگیم کمه ولی حالا حتی با ...

منم معتاد شیرینی جات بودم. هر روزه خدا کاکائو میخوردم شیرینی کشمشی میخوردم چند روز یبار فست فود و نوشابه میخوردم. الان همه رو گذاشتم کنار حالم خیلی خوبه .قبلا فکر و خیال چاقیم روانیم کرده بود. قبلا ۸۲ کیلو بودم الان ۶۹ شدم.‌تا عید ایشالا میخام بشم ۶۵ کیلو.

منم معتاد شیرینی جات بودم. هر روزه خدا کاکائو میخوردم شیرینی کشمشی میخوردم چند روز یبار فست فود و نو ...

فقط با ترک همین خوراکیان چه عالی انگیزه گرفتم منم ترک کردم ولی وقتی همسرم از سر کار میاد چون عاشق این خوراکیاست نمیدونم چیکار کنم 

😁😅 نه من خدایی بچه های کوچیک دارم اذیتم میکنن گریه میکنن وگرنه حال و حوصله آشپزی رو دارم 

نه والا من ندارم.

بابا چیه تا میایم صبونه بخوریم زارت ناهار میرسه باید ناهار بزاریم . اینطور که کلا ۲۴ ساعت باید سره گازو سینک بمونم. 

😅😅

اخه انگار گفتن برای لاغری خوبه که  ستاک خیلی دیگه بی مزه اس اصلا نمیتونم تحمل کنم

نه اصلا خوب نیست 

منم‌همیشه میخوردم 

از وقتی تصمیم گرفتم شیرینی و شکر و حذف کنم بهم گفتن به جای ساقه طلایی ستاک بخورم

من دوست داشتم 

با شیر با چایی

فقط با ترک همین خوراکیان چه عالی انگیزه گرفتم منم ترک کردم ولی وقتی همسرم از سر کار میاد چون عاشق ای ...

آره ۲۰ روز اینا فقط اینارو نخوردم. بعد بیست روز تصمیم گرفتم ورزشم کنم که روند لاغریم سریع تر بشه. بخاطر همین ۴۵ دقیقه هم یروز درمیون تو خونه ورزش کردم. 

منم همسرم عاشق هله هوله و شیرینی جاته. همین الانشم کابینت یه نایلون هله هوله هست یخچال نوشابه هست. ولی اندامم برام مهمتره اصلا نمیرم سمتشون. بعد زایمان داغون شده بودم. الان کم کم دارم برمیگردم به وزن قبلیم. 

آره ۲۰ روز اینا فقط اینارو نخوردم. بعد بیست روز تصمیم گرفتم ورزشم کنم که روند لاغریم سریع تر بشه. بخ ...

من حال‌ام ورزش می کنم شیرینی اصلا نمیخورم حتی قند ببینم تا عید چیکار می تونم بکنم