2777
2789

اصلا تعادل روانی ندارع سر هر مسئله ای گند میزنع تو اعصابم خیلی دوستش دارم اما واقعا رو مخمه. بچه هام سالم سالم انقد می‌ره رو مخم و گریه میکنم یکهو میفتم رو خونریزی و میرم بیمارستان سقط میشه. چکار کنم. ازش طلاق بگیرم؟ دیگه تحمل این زندگیو ندارم.😭😭😭

چی بگم به خدا زندگی خودتونه عزیزم ما هیچ کدوم جای شما نیستیم پس مسلما رو قضاوتای مام حساب نکن♥️🙃🙃🙃

ف♥️ا♥️ل ت♥️ا♥️ر♥️و♥️ت  کلی هرکی خواست در خواست بده قیمت ۳۰تومن آیدی روبیکام tarutgahve🥰🥰🥰

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

طلاقتو بگیر بابا این مرتیکه ب دردت نمیخوره

میگه عاشقمه. اما وقتی عصبانی میشه دیگه هیچکی جلودارش نیست هرچی بخاد میگه. حامله بودم باهم بحثمون شد بهم گفت قرآن بزنه تو کمرت. با پاشم محمد کوبید تو پام

ما مگه خونه شماییم بدونیم مشکلتون چیه ومقصر کیه  

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

ما تو جایگاهی نیستیم نظر بدیم. فقط با چیزایی که تو تعریف کردی من اگه جات بودم سر همون بچه ی اول جدا ...

یبار خونه ی باباش بودیم نصف شب باهم بحثمون شد بهش گفتم حرامزاده‌ آنقدر کتکم زد میخاست از خونه باباش بندازتم بیرون لبم پاره شد فقط بخاطر اینکه بهش گفتم حرومزاده. من خر بودم همش سکوت میکردم اونجا کسی بیدار نشه بفهمه ما بحثمون شده. حالم از خودم بهم میخوره

یبار خونه ی باباش بودیم نصف شب باهم بحثمون شد بهش گفتم حرامزاده‌ آنقدر کتکم زد میخاست از خونه باباش ...

عزیزدلم این کلمه خیلی زشته. ولی اگه از اول میدونستی آدم بی منطقیه و نمیشه باهاش آروم صحبت کرد و از اون بدتر دست بزن هم داره باید جدا میشدی. همچین آدمی پدر خوبی هم نمیشه.

اسم مستعارم "غزلک"ه به معنی غزل کوچک 🍀 مامان کاوه
عزیزدلم این کلمه خیلی زشته. ولی اگه از اول میدونستی آدم بی منطقیه و نمیشه باهاش آروم صحبت کرد و از ا ...

اره تو عقد یبار کتکتم زد بعدش کلی عذر خواهی کرد من فراموش کردم. کاش همون موقع طلاق گرفته بودم. هر چقدرم کلمه ی زشتی باشه دلیل نمیشه اونجوری منو کتک بزنه بخاد از خونه بندازه بیرون. نمی‌دونم چکار کنم. فقط از ترس آبروم باهاش موندم ما اصلا طلاق تو خانواده امون نداریم.

اگه واقععا دوستت داره باید با عمل ثابت کنه حرف رو که همه میزنن. خونواده ت میدونن؟

نه من یه شهر دیگه هستم خواهرم میخاست بیاد پیشم گفت زنگ میزنی میگی نیاد. چون ازش خوشش نمیاد. منم زنک زدم به مامانم اینها گفتم خاهرم نیاد بعدش همینجوری رو مخم بود ک خانواده ات درک ندارن تو حامله هستی این موقع نیان و هی گفت و گفت آنقدر آنروز گریه کردم شبش دوباره سر همین خواهرم بحثمون شد بهم گفت قرآن بزنه تو کمرت و محکم زد تو پام.  از همون شب دیگه علائم حاملگی ام رفت دوروز بعدش هم سقط کردم

اگه واقععا دوستت داره باید با عمل ثابت کنه حرف رو که همه میزنن. خونواده ت میدونن؟

من هیچوقت به مامانم اینها نگفتم کتکم میزنه یا باهم بحثمون میشه. همه فک میکنن مشکل از منه کمرم شله ک سقط میکنم. با اینکه همه ی ازمایشام هیچ مشکلی ندارن. کاش یبار همه چیزو میگفتم و جدا میشدم ازش