2777
2789
عنوان

بیایین بچه ها همونیم که مچ مادر شوهرمو گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 25200 بازدید | 280 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینقدر وا رفت و هیچی هم نمیگفت با خودم میگشت و هی میگفت مطمئنی بوده از اول میگفتم اره بابا مگه میشه نباشه بدون اون کار نمیکنه 😬😬😬بعد گفتم باور کن جن داره خونه هر وقت میرم و میام وسایل هام جا به جا میشه لباس هام بهم میریزه خودم میفهمم دیگه سریع گفت پاشو خودتو جمع کن حرف مفت نزن جن کجا بوده من گفتم پس کی میاد خونم دست به وسایلم میزنه من میفهمم خر که نیستم کشوهام میفهمم دست خورده آقا همچی سرشو بند میکرد و دست پیش میگرفت که من ساکت بشم سر و صدا زیاد کرد 

دخترم تمام زندگیم 
اولین صلواتاتونو به نیت بچه دار شدن من می فرستید؟💚

اره عسیسم 😃😍😍😍

* کاش میشد سر تموم این سخنرانهای انگیزشی رو کرد زیر آب ، بعد در حالیکه دارن "خفه" میشن بهشون گفت : فقط مثبت فکر کن ...*
مادر شوهرش میومد تو خونشو میگشته بعد اسیابش برداشته بود ی بار این استارتر فیلم میگیره مچشو میگیره شو ...

واقعا بعضی ازمادرشوهرای فضول رو درک نمیکنم فازشون چیه

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
قربونت تو خوبی 🌹

فداتشم میگذرونم❤

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
بعد اسی گوشیو جاساز می‌کنه متوجه میشه مادر شوهره میاد بالا تو خونش ویواشکی وسایلشو می‌بره وبه پسرش م ...

یا خداااا

شوهرشم همدستی میکرده😐🤦🏻‍♀️

امضات👏 خواهرم نامزد بود مریض شده بود تب شدید  پسره ی احمق نبرده بودش دکتر گفته بود به خودت تلق ...

حماقت همینه دیگه

* کاش میشد سر تموم این سخنرانهای انگیزشی رو کرد زیر آب ، بعد در حالیکه دارن "خفه" میشن بهشون گفت : فقط مثبت فکر کن ...*