2777
2789

از رباتهای تلگرام

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یوتیوب دانلودر رو از اپ استور بگیر و بعد فایل رو از یوتیوب کپی کن توی یوتیوب دانلودر و با هر کیفیت که بخوای دانلود می شه

چون روز دیگر آید روحم جان سبزه هاست ... خورشید جاودان آزادی نور آسمان ماست ... سوگند به خون همرهانم سوگند به اشک مادران ... هرگز به تیغشان نمیرد فریاد جاودان ما🕊️✌️
چطوری

لینک از یوتیوب می‌فرستی برای ربات بعد صوتی یا تصویری با حجم مورد نظرت دانلود می‌کنی 

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )

لطف کنین بگین ویدئوهای روبیکارو هم چطور میشه دانلود کرد ؟

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
@ماوراطبیعی     @شرر۲۷۱۶۷ ممنونم از محبتتون🙏❤🌹 باید اشتراک بگیرم  اسم رباتشم م ...

نه رباتی که من استفاده میکردم رایگان بود 

@YproloaderBot

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )
یوتیوب دانلودر رو از اپ استور بگیر و بعد فایل رو از یوتیوب کپی کن توی یوتیوب دانلودر و با هر کیفیت ک ...

مرسی عزیزم 🥰

به ذهنم نرسیده بود 🙏

تمامِ هنر زندگی در این است که در من چه می گذرد ، آن زمان که جهان در گذر است...
مرسی عزیزم 🥰 به ذهنم نرسیده بود 🙏

خواهش😘

چون روز دیگر آید روحم جان سبزه هاست ... خورشید جاودان آزادی نور آسمان ماست ... سوگند به خون همرهانم سوگند به اشک مادران ... هرگز به تیغشان نمیرد فریاد جاودان ما🕊️✌️
نه رباتی که من استفاده میکردم رایگان بود  @YproloaderBot

من از linkgram استفاده میکردم اشتراکی شده

حجم دانلودم خیلی ناچیزه که بخوام اشتراک بگیرم 

تمامِ هنر زندگی در این است که در من چه می گذرد ، آن زمان که جهان در گذر است...