2777
2789
عنوان

باسابقه ها بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 3511 بازدید | 31 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کوچیک بود نسبت به همه چی کهیر میزد صورتش الان خوب شده

تا حالا جوشی زده که جاش بمونه؟متاسفانه دخترمن ۱ماه پیش بعداز تب دو روزه جوشهای آبدارزد فقط روی پاش از رون تا ساق بعد زخم شد وجاش مونده وقتی میشورمش میبینم به هم میریزم،لعنت به بی پولی که نمیشه ببرمش دکتر کاش جاش نمیموند،اگه توشهرمون دکتربود حتما میبردم اما نیست وبرا رفت وبرگشت وهزینه دکتر ۱میلیون خرجمه💔،تجربه ای داشتید؟

..........

ضد آفتاب بیبی فرست سی گل بخر عزیزم. جز چند تا ضدآفتابای خوبه. درسته برند ایرانیه ولی کیفیت محصولش خوبه. واسه پسر زیر یکسالگی استفاده میکردم.

درباره لک هایی که میگی روی پوستش مونده نگران نباش. کلاژن سازی پوست بچه ها خیلی زیاده بعد چند ماه ازبین میره

ضد آفتاب بیبی فرست سی گل بخر عزیزم. جز چند تا ضدآفتابای خوبه. درسته برند ایرانیه ولی کیفیت محصولش خو ...

لک نیست عزیزم کلا یه لایه تیره رو پوستش اومده وپشت دستش قشنگ مشخصه آفتاب سوختگیه،در مورد سی گل نظرات متفاوتی هست راستش میترسم چن تا تاپیکو دیدم بعضیا گفتن خوبه وبعضیا گفتن اصلا خوب نیس،موندم چیکار کنم،بین هیدرودرم والارو وسی گل موندم،یاهم آیروکس

..........
از یک روزگی به پسرم دکتر گفت بزن چون روغن فیروزه بدن بچه رو سیاه میکنه ،میگفت فقط با روغن بادام شیری ...

آره عزیزم دخترمن آلرژی داره مثلا به پتووفرش وپشم وبعضی چیزا مثل روغن و،زیتون ونارگیل استفاده کردم براش یه کم واکنش داد میترسم دیگه 

..........

عزیزم درخواستمو قبول میکنی ؟ من یه عذرخواهی به شما بدهکارم 

اسی جاااان ؟ 

تاپیک دومم معجزه حاجت روایی خودمه خواهرانه میگم بخونید همه شو اگر گره کوری دارید که هیچ جوری باز نشده ان شاءالله با ۱۲۴۰۰۰ صلوات باز میشه 
آره عزیزم دخترمن آلرژی داره مثلا به پتووفرش وپشم وبعضی چیزا مثل روغن و،زیتون ونارگیل استفاده کردم بر ...

گلی جون پست قبلیمو بخون 

تاپیک دومم معجزه حاجت روایی خودمه خواهرانه میگم بخونید همه شو اگر گره کوری دارید که هیچ جوری باز نشده ان شاءالله با ۱۲۴۰۰۰ صلوات باز میشه