2777
2789
عنوان

خانمهای خوشگل از تجربیاتتون بگید

1106 بازدید | 17 پست

خانمهای خوشگل از تجربیاتتون بگید قبل از مثبت شدن تست بارداری چ علایمی داشتید که یا همون موقع متوجه شدید یا بعد فهمیدید به خاطر بارداری بوده 

حالات روحی و جسمی  

کنجکاوم بدونم 😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عصبی بودم،فکر میکردم به غذا بدم میومد،اوجش زمانی بود که دماغم تیز شده بود خیلی بخاطرهمین درعذاب بودم میگفتم بو میاد همه میگفتن نه خیلی اذیتم کرد،یروز کشم بادمجون داشتیم خوردم بعد تاشب حالم بد بود تاحالا ازش بدم میاد حتی اسمش،سرگیجه و سردرد،رنگمم زرد،بیحال،افسرده درحدی که حموم نمیرفتم تا یروز صبح زرداب بالااوردم و دیدم بعله

اکانت دست دونفره ✌🏻منو خاخرم😎 یکی سینگل به گوره😎✌🏻یکی ام سه گل دخترداره
عصبی بودم،فکر میکردم به غذا بدم میومد،اوجش زمانی بود که دماغم تیز شده بود خیلی بخاطرهمین درعذاب بودم ...

چون توقع بارداری نداشتم به هیچ وجه فکرم نمیرفت،اخه دکتر گفته بود تاوزن نیاری پایین نازایی ثانویه داری😭😭معجزه بود برام

اکانت دست دونفره ✌🏻منو خاخرم😎 یکی سینگل به گوره😎✌🏻یکی ام سه گل دخترداره

من اصلا بچه دوست نداشتم بهش فکر می کردم حالم بد میشد 

پریودم عقب افتاد چون سابقه داشتم توجه نمیکردم ولی هروقت فکر می کردم به بچه میدیدم دیگه بدم نمیاد حتی دوست دارم 

شوکه شدم وقتی بی بی چک مثبت شد چون داشتم کارامو میکزدم برم ای وی اف 

علامت هاي پريودي رو داشتم كامل جوري كه نوار ميذاشتم ميگفتم بااين حالم حتما تو خواب مياد

بعد بينش يه درداي جديدي هم بود تو ناحيه تخمدان يهو منقبض ميشد هي به شوخي ميگفتم نكنه حامله ام

ولي چون تنبلي داشتم اهميت ندادم

بعد همينجوري گفتم يه بيبي بزنمممم كه مثبت شددد

🌵قضاوت كردن در مورد ديگران در واقع دعوت همان قضيه به زندگي خودمان است🌸