2777
2789
عنوان

کمک مهمون یهویی👊😞

| مشاهده متن کامل بحث + 3433 بازدید | 44 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لوبیا پلویی .کتلتی .اخه کی سوپ با الویه میخوره 😟😟

خدای بزرگ بهترینها رو در بهترین شرایط بهم دادی ازت بینهایت سپاسگزارم .خدااااایاااا شکرتتتت😍😍😍😍خدایا به خاطر چیزهایی که به ما دادی و ما اونو نمیبینیم شکرت😍الهی دامن همه منتظرا سبز شه.🙏
بده؟؟

خیلی عزیزم دوتا چیز که اصلا بهم نمیخورن.

خدای بزرگ بهترینها رو در بهترین شرایط بهم دادی ازت بینهایت سپاسگزارم .خدااااایاااا شکرتتتت😍😍😍😍خدایا به خاطر چیزهایی که به ما دادی و ما اونو نمیبینیم شکرت😍الهی دامن همه منتظرا سبز شه.🙏
بده؟؟

من ک همیشه میزارم مهمونامم دوست دارن

البته من ب سوپ ۶ ساعت زمان پخت میدم حسابی لعابی میشه همه عاشقشن

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
من ک همیشه میزارم مهمونامم دوست دارن البته من ب سوپ ۶ ساعت زمان پخت میدم حسابی لعابی میشه همه عاشقش ...

من سوپام طرفدارکه داره ولی الان چون ساعت هفت زنگ زدن سریع همه چی ریختم توهم معلوم نیست چی بشه.منم همون پنج شش ساعت زمان میدم معمولا

کتلت سریع اماده میشه اونم میزارم❤

الویه رو نذار همون کتلت با سوپ بزار .الویه بزار برا فردا ناهار یا شان خودت