2777
2789

واسه اولین بار از بوی غذا حالم بد شد خواستم بالا بیارم از بوی وسیله های تو کابینت حالم بد شد نمیدونم چمه کاش هرچی باشه الا اینکه ازش میترسم.....

دوتا دختر دارم با فاصله دو سال و هفت ماه کوچیکه رو چهار ماهه زایمان کردم اصلا پریود نشدم بعد خون ریزی، بعد چهل روز نزدیکی داشتم تا الان هنوز پری نشدم جلوگیری طبیعی بود یه بار شوهرم بهم گفت قرص میخوری گفتم نه من از قبل گفتم عصبی میشم قرص نمیخورم خودت جلوگیری کن حالا بهم میگه من حس میکنم وقتی نزدیکی داریم چند قطره میریزه حالا چند وقت پیش هم یه بار میاد بعد میگه یه بار دیگه هم میخوام انجام که دادیم گفت میدونی خودمو نشستم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 چی بگم از دستش😭😭 دیروز یه اورژانسی خوردم یعنی تاثیر داره؟  اصلا ممکنه باردار باشم با اینکه پری نمیشم مگه میشه اصلا آخه 

حتما بچه دوس داره ک مواظب نیس

تا جایی ک بتونم امضاهاتون میخونم و برا حاجتاتون دعا میکنم🥰دهان خود را خوشبو کنید با ذکر صلوات🦋    -مگ بزرگتر از خودشم داریم؟!+نه   -پس بسپار بهش☺️ خُدایاسَبزکُن‌جَوانه‌های‌آرزوهایِمان‌را🌱💜 الهی آمین🤲🌸الـتـمـاس دعــ🙏ــا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله میشه خانم  خوب ی راه جلوگیری انتخاب کن  این حرفا چیه 

دلانای مامان و بابا  عاشقتیم دختر قشنگم  انتظار دیدنت  قشنگ ترین  و سخت  ترین  انتظار دنیاست😘😘😘قراره تو  ی پرنسس بشی قول میدم
چیکار کنم دختر قبلیمو با قرص باردار شدم ک ا ن د و م هم نمیذاره😭

بگو بذاره  یا برو دستگاه  بذار

دلانای مامان و بابا  عاشقتیم دختر قشنگم  انتظار دیدنت  قشنگ ترین  و سخت  ترین  انتظار دنیاست😘😘😘قراره تو  ی پرنسس بشی قول میدم