2821
2789
عنوان

کاشت از نظر شرعی

577 بازدید | 47 پست

من ناخنام خیلییی بده پوسته پوسته میشه  از روش لایه لایه کنده میشه همیشم‌کوتاهه با اینکه کوتاهه یهو از وسط میشکنه  . سعی کردم درمانش کنم نمیشه  ب شدتم عادت ب جویدن ناخن دارم جوری ک فلفل میریزم رو ناخنم‌. ناخنمو چسب میکنم .  ولی بازم ..... ب نظرتون ی کاشت کوتاه بزنم ک عادت جویدن از سرم بیفته حداقل  ؟ اخه کاشتو نمیشه جویو جدا کرد .  مامانم میخواد ببرتم‌ کاشت بزنم از سرم بیفته ..یهو ب خودم میام  میبینم داره از دستم خون میاد 😑اگه بکارم نمیتونم غسل هارو انجام بدم یا وضو بگیرم ؟؟؟

زندگی به حماقت سابق ادامه دارد .نه امیدی است نه آرزویی و نه آینده و گذشته ای .چهار ستون بدن را به کثیف ترین  طرزی میچرخانیم و شبها به وسیله دود و دم و الکل به خاکش می سپریم و با نهایت  تعجب میبینیم که باز فردا سر از قبر بیرون آورده ایم . مسخره بازی ادامه دارد .

اره

اوایل میرفتی اینستاگرام متوجه میشدی چقدر زشتی. الان میای نی نی سایت، تازه میفهمی، اونايي که اینستاگرام هستن هم زشتن، چه برسه به خودت.😐 وقتی ببینم یکی اینجا با بی‌ادبی و گستاخی تبادل نظر میکنه برام مثه ی سگ میمونه که قلادش رو پاره کرده پس دوری میکنم ازش‌، نمیخام عصاب خوشگلم بهم بریزه بخاطر یه ادم بی ارزش🤷🏾‍♀️هرکه عیب دگران پیش تو آورد و شمرد، ‏بی گمان عیب تو پیش دگران خواهد برد...!

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بله عزیزم 

با کاشت ناخن وضو و غسل نمیشه انجام داد.

اینهایی هم که میگن وضوی جزیره میشه گرفت احکام رو ناقص میدونن اون برای وقتی هست که برای بدن ضرر داشته باشه نه اینکه خودخواسته برن ناخن بیارن در این صورت برای هربار وضو وغسل باید مانع رو برطرف کنن.

زندگی به حماقت سابق ادامه دارد .نه امیدی است نه آرزویی و نه آینده و گذشته ای .چهار ستون بدن را به کثیف ترین  طرزی میچرخانیم و شبها به وسیله دود و دم و الکل به خاکش می سپریم و با نهایت  تعجب میبینیم که باز فردا سر از قبر بیرون آورده ایم . مسخره بازی ادامه دارد .