2777
2789

سلام دوستان حالتون چطوره🥰

هفته آینده اولین جلسه دوره ریاضی پایه های هفتم،هشتم،نهم  به صورت آنلاین برگزار میشه(کاملا رایگان)

دوره ها هم ماهانه ۱۲ جلسه، ۱۲۰هزار تومن

تکالیف هفتگی بررسی میشن🌺

رفع اشکال داریم🌷

پایان هر ماه هم آزمون داریم🌻 

برای ثبت نام لطفا پیام بدید💌

ببخشید با این هزینه پول نت تون در میاد؟

با توجه به شرایط کشور و ناامیدی

افزایش قیمت وحشتناک

سعی کردم هزینه کلاس ها رو تا حدی نگه دارم تا از هر قشری بتونن خدمات آموزشی دریافت کنن♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودتون چی؟ بالاخره هر کسی یک سری هزینه هایی داره که باید تامین بشه

وضعیت من هم خوب نیست

با وجود کیفیت بالای کلاس ها

وقت گذاشتن و …

هزینه پایین

همچنان کلاس ها به حد نصاب نمیرسه🙂

وضعیت من هم خوب نیست با وجود کیفیت بالای کلاس ها وقت گذاشتن و … هزینه پایین همچنان کلاس ها به حد ...

اگه خوب نیست پس چرا برای خودتون ارزش قائل نمیشید کسی این کار رو می کنه که به پولش نیاز نداشته باشه. من خودم معلمم به پولش هم نیاز دارم نرخ رو به روز میگم حالا یه کم کمتر کسی دوست داشت میاد نداشت هم نمیاد. ببخشید من وقتی این مبلغ رو دیدم احساس کردم که چیزی برای ارائه به دانش اموز ندارید و از این کلاس های الکی هست. اخه چون خیلی کمه ادم ذهنش به این سمت میره

اگه خوب نیست پس چرا برای خودتون ارزش قائل نمیشید کسی این کار رو می کنه که به پولش نیاز نداشته باشه. ...

شما معلم رسمی هستید و امنیت شغلی وجود داره

من نمیتونم مثل شما راحت بگم اگر کسی دوست داشت بیاد، اگر نداشت نه

در ضمن پیراپزشک هستم با درصد ریاضیات بالای ۷۰ در کنکور سراسری

نه کلاس بی کیفیته، نه من مقصر این شرایط هستم

شما معلم رسمی هستید و امنیت شغلی وجود داره من نمیتونم مثل شما راحت بگم اگر کسی دوست داشت بیاد، اگر ...

نه عزیزم من هم رسمی نیستم و کلی مشکلات دارم . من نگفتم شما بلد نیستید یا کلاس تون کیفیت نداره . میگم وقتی نرخ کلاس تون رو اینقدر پایین میگید یک همچین تصوری میشه . نمیدونم متوجه صحبتم شدید یا نه 

ببینید شما اگر بخواین شاگرد خصوصی بگیرید باید بیشتر تمرکزتون رو کیفیت کار باشه و شناخته بشین بیشتر رو کیفیت مانور بدید تا کاهش قیمت. اگر شناخته بشید حتی قیمت های بالا هم بگید قبول می کنن

سلام وقت بخیر....یادمه شما تو تاپیک من گفتید که خواهرتون به خاطر عمل prK تا ۶ ماه فشار چشمشون بالا بوده

آیا تو اون ۶ ماه هم از قطره برای کاهش فشار استفاده میکردن؟

ممنون میشم ازشون بپرسید یا اگه خودتون اطلاع دارید بگید