2777
2789
عنوان

با 150تومن میشه چیکار کرد

680 بازدید | 77 پست

من مقداری طلا داشتم پارسال فروختم چون قرار بود باهاش کاری انجام بدم که متاسفانه اونکار با شکست روبرو شد و پولم از پارسال تا امسال خیلی افت کرد.بنظرتون الان چیکار کنم که به نفعم باشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چنتا سکه بخر باهاش

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

سلام.  درسته که میگن خرید طلای آب شده بهتر از خرید ربع سکه است؟؟؟

نمیدونم والا اطلاعی ندارم

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

اتفاقا دوست داشتم ماشین بخرم ولی میشه یه پراید مدل پایین قراضه

ماشین ندارید؟؟؟این پولو بذار رو پول ماشینتون یه بهتر بخرید

ولی اگرم ندارید عیب نداره یه پراید قراضه هم بخری خوبه هم استفاده میکنی هم اینکه هر روز داره گرون میشه،یا برو طلا بخر اصلا نذار پولت بمونه

مطمان باش اگر خدا آرزویی رو میندازه تو دلت،قدرت رسیدنت بهش رو میده💚💪