2777
2789
عنوان

ایا در طلاق از طرف مرد جلسات مشاوره دادگاه هم برگزارمیشود

| مشاهده متن کامل بحث + 1837 بازدید | 22 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم چی شد آشتی نکردید منم شرایط شما رو دارم فعلا... درخواست دادم بهتون

نه مصره برای طلاق البته  خیلی   وابسته مادرشه و دهن بینه مطمئنم از طرف خودش نیست 

نه مصره برای طلاق البته  خیلی   وابسته مادرشه و دهن بینه مطمئنم از طرف خودش نیست

برای منم دقیقا همینطوره

حتی به مشاوره گفت چون مامانمو خواهرم گفتن جدا شو باید جدا بشم دهن بینه و نمیتونه برای خودش تصمیم بگیره اصلا

برای منم دقیقا همینطوره حتی به مشاوره گفت چون مامانمو خواهرم گفتن جدا شو باید جدا بشم دهن بینه و نم ...

جالبه من مادرش انداخته گردن پسره میگه ما دخالت نداشتیم اون نمیخواد بعد خیلی هم خسیسن موندم چه جوری تقاضای طلاق دادن. همسرمم از کارش شنیدم اخراج شده. تقاضا طلاق از طرف مرد باشه جلسات مشاوره برگزار میشه درسته؟ شما میدونید بیشتر راجب چی صحبت میکنند؟

جالبه من مادرش انداخته گردن پسره میگه ما دخالت نداشتیم اون نمیخواد بعد خیلی هم خسیسن موندم چه جوری ت ...

اره جلسات مشاوره اجباریه

اگه مشاوره خوب و دلسوزی باشه سعی میکنه اگه به صلاحتون باشه اشتیتون بده

چقدر شبیه منی شما 💔💔💔

خیلی درد عجیبیه من بخدا اندازه صد سال پیر شدم فقط میگفتم خدایا چرا من چرا من گیر همچین آدمی باید بیافتم بخاطر حرف مادرش راحت از زن و زندگیش بگذره اونم کسی که هزار بار میگفت میخوامت و ازت راضیم