2777
2789

سلام وقت بخیر من همسرم با کلک و نقشه خودش و خانوادش به بهانه سر زدن من به خونه پدریم من رسوند و رفت و به برادرم زنگ زد که دیگه دنبالش نمیام بعد دو هفته دادخواست طلاق داد و تو جلسه صلح و سازشم حاضر نشد. هر چند مطئنم این تصمیم از طرف مادرش بوده نه خودش چون حرف اول مادرش میزنه و همسر من هیچ استقلال شخصیتی نداره. ما بدون هیچ دعوایی تا دقیقه اخر دستمون تو دست هم بود الان واقعا به لحاظ روحی حالم خیلی بده میخواستم بدونم تو جلسه دادگاه جلسات مشاوره حتی با توجه به اینکه همسرم مایل به طلاقه برگزار میشه؟ و همسرم میتونه تو این جلسات شرکت نکنه یا اجبارا باید شرکت کنه. ممنون میشم کمکم کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول اینکه متاسفم ک همچین اتفاقی برات افتاده واقعا ناراحت کنندس ولی برای همچین ادمی از لحاظ روحی خیلی خودتو عذاب نده یه دوره ای ناراحتی طبیعیه ولی واقعا غصه نخور کسی ک مادرش تصمیم میگیره براش ارزش داره زندگیتو بخاطرش خراب کنی؟

یعنی یهو بی دلیل گفته طلاق؟

بله متاسفانه فقط تنها چیزی که یادمه ی ماه پیش بحثمون شد کتکم زد پا چپم کبود کرد رفتم پیش مادرش که طبقه بالایی خونه ما بودن ایشونم هرچی از دهنش دراومد بار خودم و خانوادم کرد بعد این همسرم خیلی باهام خوب بود شب قبل اومدنم همه اش میگفت کاش کسی ندونه تو داری میری خونه پدرت. کلا ادمیه که خانوادش براش تصمیم میگیرن منم چون مدرک دکتری داشتم و برام کار پیدا نشد ولی همسرم تونست با واسطه سر کار دولتی بره دید خانوادش نسبت بهم عوض شد الان یک ماه و دو روزه خونه پدرمم نه پیام داده نه زنگ نه سراغی ازم گرفته خانواده منم وکیل گرفتن حتی برای حلسه صلح و سازش هم نیومد 

عزیزم وقتی نمیخاد زندگی کند خودتو اذیت نکن بعد طلاقتون بنظرم مشاوره برو خودت ..اون میخاسته بدون درگی ...

ما مشکلی با هم نداشتیم  فقط مادرش تهدید به طلاقم کرد اونم رو حرف مادرش حرف نمیزنه وگرنه به زور که زنش نشدم ده بار اومد تا جواب مثبت گرفت

دادخواست طلاق از جانب ایشون بوده؟ فک کنم مشاوره اجباری هست باید هر دو طرف باشن

بله از طرف ایشونه. ولی جلسه صلح و سازش نیومد.  بدون هیچ دلیلی دادخواست طلاق داد