2777
2789

همش دعواس

تاریک ترین لحظه ی شب، نزدیکترین لحظه به طلوع خورشیده! زمان همه چیزو درست میکنه بهت قول میدم رفیق! .                                     هکرمغز،شرلوک هلمز،شایانی و فاطمه صابر عزیزم من دلم تنگ شده میشه برگردین؟/:

این نقطه ها و سلام برای اینه که بفهمیم واتساپ وصل شد یا نه😁😅🤣

🚩🇮🇷کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿 🇮🇷 لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

تو رووووو خدااااا کتاب بخونید مسواک بزنید****بی‌نهایت زندگی رو دوست دارم و می‌خوام تا جایی که می‌شه زندگی کنم. کاش هر چی خاک اموات شما هست بقای عمر من باشه.این فیلم را به عقب برگردان آن قدر که پالتوی پوست پشت ویترین، پلنگی شود که می دود در دشت های دور، آن قدر که عصاها پیاده به جنگل برگردند و پرندگان دوباره بر زمین.نه!به عقب تر برگرد. بگذار خدا دوباره دست هایش را بشوید در آینه بنگرد؛ شاید تصمیم دیگری گرفت.-گروس عبدالملکیان
اشکال نداره...دعواهام تموم میشه

خستم کرده

تموم نمیشه هر روز هر روز

تاریک ترین لحظه ی شب، نزدیکترین لحظه به طلوع خورشیده! زمان همه چیزو درست میکنه بهت قول میدم رفیق! .                                     هکرمغز،شرلوک هلمز،شایانی و فاطمه صابر عزیزم من دلم تنگ شده میشه برگردین؟/: