2777
2789

النگوم شکست بردم عوض کنم 

از همون ولی نو بخرم 

طلای شکسته خودم ۹میلیون و ۱۰۰ گف

طلای نو ۹ میل و ۸۰۰ گفت 

گرم طلاهم ۱۰۶و۲ میلیون بود 

۳ گرم النگو 

۷۰۰ بالا تر دادم 

میخوام ببینم بالاتر نگرفته ازم 😐😁

وقتی باهاتون بحثم میشه   جوابتو میدم و از تایپک میرم  ریپلای هم باز نمیکنم    پس خودتو ب کشتن نده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچکی از کار‌طلافروشا سر‌در‌نمیاره،یه چیزایی اضاف میکنن رو قیمت که عقل جن بهش نرسع

اره 

یه النگوی شکسته هم خریدم ۳ گرم 

بدون اجرت 

ولی با ۵ درصد بهم داد 

مگ نباید اصلن نمیگرفت؟؟

وقتی باهاتون بحثم میشه   جوابتو میدم و از تایپک میرم  ریپلای هم باز نمیکنم    پس خودتو ب کشتن نده 
من ۲ سال پیش یکی از النگوهام شکست علاوه بر النگویی که دادم ۱ تومن هم نقد دادم

اضافه ک میگیرن ولی حس میکنم ۷۰۰ زیاد بود 

حداقل ۴۰۰ اینا بشه چخبره اخه 

همین جوری سود میکنن دیگه،با دروغ و دغل

حیف الان فاکتورو نگا میکردم فهیمدم 

چون قبلشم دوتا انگشتر دست دوم ولی سالم خریدم 

از یه طلا فروش دیگه  کلن بدون اجرت و بدون سود نوشته تو فاکتور 

کاش از همون میخریدم 

حیف الان فاکتورو نگا میکردم فهیمدم  چون قبلشم دوتا انگشتر دست دوم ولی سالم خریدم  از یه ...

ما یه فامیل طلافروش داریم میگفت اینقد که سود توی خرید‌طلا از مردم میکنم،توی فروش سود نمیکنم،بعدم یه چیزایی از روش خرید و فروش طلا گفت که اصلا ما سر در نیاوردیم چجوریع

ما یه فامیل طلافروش داریم میگفت اینقد که سود توی خرید‌طلا از مردم میکنم،توی فروش سود نمیکنم،بعدم یه ...

اره نمیشه فهمید 

من خودم دنبال طلای دست دوم بود برا سرمایه گزاری 

رفتم یه طلا فروش 

از ویترین طلای نو دراورد 

عوضیا خیلی هاشون همین دست دوم هارو ب مردم ب قیمت بالاتر میفروشن