2777
2789
عنوان

آروغ زدن نوزاد چجوری بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1130 بازدید | 33 پست
دکتر دخترم بمن گفت بعد هر بار شیرخوردن بیست دقیقه صاف نگهش دار تا باد های پنهان هم خارج بشن.اینطوری ...

بعدهر بار شیر خوردن بیست دیقه ب پشتش میزدین وایییی حتی شبها تو اوج خواب🤕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وایی کوچولویی هس روی شونه میترسم😁😁تا امتحان کنم بچه ی اولم هس یادندارم😓

ای جانم راحته یبار امتحان کنی دستت میاد 

بچه کورد.لبیک یامهدی سن ۱۸تا۲۵ سالگی خیلی عجیبه، بعضی ها هنوز گواهی نامه نگرفتن، بعضی ها دارن ی شرکت اداره میکنن، بعضی ها تاحالا هیچ رابطه ای نداشتن، بعضی ها بچه دارن، بعضیا دارن تو کشورای مختلف سفر میکنن، بعضی ها برای بیرون رفتن از خانوادشون اجازه میگیرن‌،تو این بازه سنی همه چی ممکنه.
دقیقا ده ثانیه نگهش میدارم قرمز میشه

بهترین کار همون رو شونس یبار نترس امتحان کن خودشم سرشو نگه میداره 

بچه کورد.لبیک یامهدی سن ۱۸تا۲۵ سالگی خیلی عجیبه، بعضی ها هنوز گواهی نامه نگرفتن، بعضی ها دارن ی شرکت اداره میکنن، بعضی ها تاحالا هیچ رابطه ای نداشتن، بعضی ها بچه دارن، بعضیا دارن تو کشورای مختلف سفر میکنن، بعضی ها برای بیرون رفتن از خانوادشون اجازه میگیرن‌،تو این بازه سنی همه چی ممکنه.
بعدهر بار شیر خوردن بیست دیقه ب پشتش میزدین وایییی حتی شبها تو اوج خواب🤕

نه به پشتش نمیزدم اروم ماساژ میداد یا گاهی همینقدر صاف نگهش میداشتم

واقعا موثر بود

گاهی میدسدس بعد یک ریع یه اروغ بزرگ میزد 

این ه دفع نمیشد باید تا خود صبح جیغ و گریه تحمل میکردم

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
خب اینقدر نگهش دارم ک اروغ بزنه یا یه چن ثانیه پشتش بزنم کافیه

تا وقتی که آروغ بزنه 

منمننکننمیتونیبخونیش😂 چرا باید غصه ی دنیا رو بخوریم؟👇 دنیایی که همش اشتباهیه! کولر گازی با برق کار میکنه، ارّه ی برقی با بنزین! خواجوی کرمانی مالِ شیرازه، صائب تبریزی در اصفهانه، اونوقت ستار همدانی مالِ تبریز!! هفت تیر، شش تا گلوله داره! هزار پا شصت تا پا!! هیچ عطاری، عطر نمیفروشه، و هیچ قهوه خانه ای قهوه!! تازه هیچکس در دنیا، چایی رو با قاشق چای خوری نمیخوره!! چای سبز، زرده! چای سیاه، قرمز! جعبه سیاه هواپیما نارنجیه، آچار فرانسه مالِ انگلیسه!!! خب اینا که همش اشتباهیه!! چرا باید غصه ی دنیای اشتباهی رو بخوریم؟ (برگرفته از رضا رشیدپور🌸🌱) اسم و پروفایلم فانه😂🥲، فقط برای اینکه تویی که اسم و پروفایلمو دیدی لبخند روی لبت بیاد و یاد قدیما بیوفتی:))❤️ خدایی واسم سواله! کاربری هزارُمتون باشه، صدبار تعلیق شده باشید، از سال ۱۲۰۰ اینجا عضو باشید، چه سودی داره واستون؟😐 چیزی بهتون هدیه میدن؟ مدال طلا داره؟😂😐
نه به پشتش نمیزدم اروم ماساژ میداد یا گاهی همینقدر صاف نگهش میداشتم واقعا موثر بود گاهی میدسدس بعد ...

یعنی یا صاف نگهش میدارین یا ب پشتش میزدین تا اروغ بزنه خب وقتی بیداره میشه وقتی خواب میشه موقع شیرخوردن چی چیکار میکنین

تا وقتی که آروغ بزنه 

بعدهرسری شیرخوردن باید نگهش داشت وایییی اینجوری ک کل روز میره

موقعی ک با شیر خوردن میخوابه چی چیکار کنم بازم اروغ بگیرم خب اونجوری ک بیدار میشه

الان چن دیقه نگهش داشتم نمیزنم آروغ 😫😫 بعدشیر ک میخوره سریع میخوابه اونموقع چیکارکنم؟؟؟

رفلاکس اگه نداره اشکال نداره اروغ نزد خابش برد چاره ای نیس دیگه.من بیس دقه بعد از اینکه خابش برد رو شونم ایستاده نگهش میداشتم بعد میذاشتم البته دختر من رفلاکس شدید داشت 

رفلاکس اگه نداره اشکال نداره اروغ نزد خابش برد چاره ای نیس دیگه.من بیس دقه بعد از اینکه خابش برد رو ...

هنو دکتر نبردم ک بفهمم رفلاکس داره یانه

.آخه دو شبه ک پاهاشو جم میکنه ب طرف شکمش و جیغ میزنه و روده هاش صدا میکنن.

میگم شاید بخاطرهمین آروغش اینا باشه

هنو دکتر نبردم ک بفهمم رفلاکس داره یانه .آخه دو شبه ک پاهاشو جم میکنه ب طرف شکمش و جیغ میزنه و روده ...

کولیک داره عزیزم حتما ببر بهش قطره میده خودتم پرهیز غذاهای نفاخ داشته باش .اروغشم بگیر که نفخ نکنه ولی مهم ترینش پرهیز خودته

بعدهرسری شیرخوردن باید نگهش داشت وایییی اینجوری ک کل روز میره موقعی ک با شیر خوردن میخوابه چی چیکار ...

اونو نمیدونم تجربه بچه داری نداشتم😂😂😂

منمننکننمیتونیبخونیش😂 چرا باید غصه ی دنیا رو بخوریم؟👇 دنیایی که همش اشتباهیه! کولر گازی با برق کار میکنه، ارّه ی برقی با بنزین! خواجوی کرمانی مالِ شیرازه، صائب تبریزی در اصفهانه، اونوقت ستار همدانی مالِ تبریز!! هفت تیر، شش تا گلوله داره! هزار پا شصت تا پا!! هیچ عطاری، عطر نمیفروشه، و هیچ قهوه خانه ای قهوه!! تازه هیچکس در دنیا، چایی رو با قاشق چای خوری نمیخوره!! چای سبز، زرده! چای سیاه، قرمز! جعبه سیاه هواپیما نارنجیه، آچار فرانسه مالِ انگلیسه!!! خب اینا که همش اشتباهیه!! چرا باید غصه ی دنیای اشتباهی رو بخوریم؟ (برگرفته از رضا رشیدپور🌸🌱) اسم و پروفایلم فانه😂🥲، فقط برای اینکه تویی که اسم و پروفایلمو دیدی لبخند روی لبت بیاد و یاد قدیما بیوفتی:))❤️ خدایی واسم سواله! کاربری هزارُمتون باشه، صدبار تعلیق شده باشید، از سال ۱۲۰۰ اینجا عضو باشید، چه سودی داره واستون؟😐 چیزی بهتون هدیه میدن؟ مدال طلا داره؟😂😐
یعنی یا صاف نگهش میدارین یا ب پشتش میزدین تا اروغ بزنه خب وقتی بیداره میشه وقتی خواب میشه موقع شیرخو ...

صاف نگهش میداشتم و پشتشو ماساژ میدادم

کوچیک که بود تا ۵ ماه بلندش میکردم اروغ بزنه چون رفلاکس هم داشت برمیگردوند.

بعدش دیگه خوب شد

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰