2777
2789
عنوان

زندگی عجیب من

2918 بازدید | 8 پست

سلام بچه ها 

میخواستم از سختی های زندگیم یکم بگم که شاید آروم شم من تو یه خانواده ۷ نفره زندگی میکنم ۳ تا خواهر دارم و ۳ تا برادر‌ یکی از خواهرام‌ تا الان دو بار به علت تعصبات‌ بی جا خانواده ازدواج نا موفق داشته توی ازدواج اولش که فامیلی هم بود به علت که زود ازدواج کرد و هیچ سیاست خانومانه‌ ای نداشت زندگیش‌ به باد رفت چون داماد سابقمون‌ با یه دختره‌ دیگه که اونم متاهل و بچه داشت دوست شد و بعد از مرگ دختر خواهرم‌ که مشکل ژنتیکی داشت خواهرم قهر کرد اومد خونه‌ ما‌ و بعد دیگه مادرشوهر‌ کلا نیومون‌ دنبال خواهرم‌ و این باعث شد اختلاف شدت‌ بگیره‌ و خانواده منم‌ لج کردن و کسی هیچ وساطتی‌ نکرد و باعث شد که داماد‌ سابقمون‌ بره‌ با همون زنه‌ متاهل ازدواج کردن‌ یعنی خانمه‌ طلاق گرفت از شوهرش‌و شد صیغه شوهر خواهر من 

و بعد از مدت چند سال خواهر من‌ شوهرش‌ به طرز عجیبی کشته میشه‌ و خواهرم از شوهر اولش به این صورت‌ جدا شد

و بعد از اون حدود دو سال بعدش خواهرم‌ با یکی دیگه از اقوام ازدواج کرد که اینم چون خانواده تعصب داشتن‌ بدون اینکه بزارن‌ دوره آشنایی‌ درست و حسابی داشته باشن زود مراسم عقد رو گرفتن‌ و باز خواه  مظلوم من طعمه‌ تعصبات  بی جا شد و بعد از حدود دو ماه که از عقد گذشت فهمیدیم که فقط به خاطر پول خانواده من پا جلو گذاشته بوده‌ و همش از خواهرم میخواست که برو‌ به بابات‌ بگو فلان چیز بخره‌ برام‌ و غیره غیره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

و بعد از اون خواهرم دیگه نتوانست تحمل کنه و تصمیم میگیره که جدا بشه و خواهرم مجبور شد به تنهایی به دور از چشمای‌ داداش بزرگم‌ همه این کارا‌ رو بکنه با اینکه هم فکر میکردن‌ که مشکل از خواهر منه که دوباره جدا شده ولی خدا شاهده که اینطوری نبوده و من هیچ کدوم از این افراد رو برای حرفای درد آوری که زدن نمیبخشم

خواهر بزرگم با این همه درد و رنجی که کشید از پا نیوفتاد و خداروشکر الان توی یه ارگان خوب استخدام شده با تلاش و زحمت خودش‌ و الان حدود ۳۲ سال داره 

خواهر بزرگم با این همه درد و رنجی که کشید از پا نیوفتاد و خداروشکر الان توی یه ارگان خوب استخدام شده ...

دمش گرم . افرین بهش . چطور استخدام شد ؟ مگه زود ازدواج نکرده بود ؟