2777
2789
عنوان

قرص خوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 3750 بازدید | 88 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی عزیزم اینکار حتی شوخیش قشنگ نیست  خواهش میکنم پاشو سریع با اورژانس تماس بگیر یا برو بیمارس ...

به مامانم گفتم گفت مامانم بهم گفت یعنی میشه فردا تو رو نبینم 

سریع زنگ بزن به اورژانس بیاد سریع

تا موقعی که اورژانس بیاد فقط مایعات خیلی زیاد بخور تا از ادرار دفع بشه

اصلا نخواب

برو دیگران یا همسایه ها خبر بده تا اونا مواظبت باشن تا اورژانس خودشو برسونه

بیشتر میخورم  اون دنیا اتفاقا می‌خوام برم پیش خدا بهش بگم چرا بنده‌ات باهام اینطوری می‌کنه مام ...

حتما ۱۶ سالته اخه منم اونموقعه ها انتظار داشتم همه دنیا دور من بچرخه ولی خیلی اذیتم کردن  دقیقا ی خواهرم دارم اینجوریه دنبال توجه کسی اهمیت نمیده میره قرص میخوره فقط باید قوی باشی دنیا همین جوریه باید باهاش راه بیای 

پشت تمام آرزوهای تو خدا ایستاده ست فقط کافیه ب حکمتش ایمان داشته باشی.صلوات لطفا.
به مامانم گفتم گفت مامانم بهم گفت یعنی میشه فردا تو رو نبینم 

عزیزم شما تو یه دنیا بزرگی زندگی می‌کنی که اولین بار نسبت به خودت مسئولی پاشو زنگ بزن اورژانس ان شالله چیزی نباشه چند سالته اسی

برو همین الان به خانوادت بگو تا کمکت کنن اون دنیا برای کسانی که خودکشی میکنن خیلی سخته تایپک چند روز ...

عزیز دلم به خانواده‌ه‌ام گفتم گفتن یعنی میشه فردا نباشی