2777
2789
عنوان

قرص خوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 3750 بازدید | 88 پست

اسی عزیزم اینکار حتی شوخیش قشنگ نیست 

خواهش میکنم پاشو سریع با اورژانس تماس بگیر یا برو بیمارستان به همراه یکی از خانوادت 

عزیزم این راهش نیست برات دعا میکنم زودی خوب بشی بیای باهم حرف بزنیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با ده تا نمیمیری تازه گیرم مردی خلاص نمیشی جواب اون دنیا رو باید بدی حالا خود دانی

بیشتر میخورم 

اون دنیا اتفاقا می‌خوام برم پیش خدا بهش بگم چرا بنده‌ات باهام اینطوری می‌کنه مامانم منو نمی‌خواد دیگه چی کار باید کنه که من بفهمم منو نمیخواد

عزیزم قرص چی خوردی؟؟ببین تنها بلایی ک سرت میاد میایی اینجا شستشو معدت میدن تا حلقت لوله میری اذیت میشی سرکوفت می‌شنوی میری اون دنیا خبری نیست برات تا وقتی ک زمان مرگ حقیقت نرسه سرگردون عالم و آدم میشی جوری ک روزی هزار بار آرزو میکنی کاش میشد برگردی و بجنگی

بسم الله. دانشجوی پزشکی 💟 متعهد به کارم و مردمم 🤞🏻 من برای داشته هام جنگیدم و تلاش کردم خدایا هدیه هاتو از من نگیر♥️

برو همین الان به خانوادت بگو تا کمکت کنن اون دنیا برای کسانی که خودکشی میکنن خیلی سخته تایپک چند روز رو میخوندی کلا نظرت عوض میشه کسی بود که خودکشی کرده بود هر روز از قبر بیرونش میکردن و دوباره خاکش میکردن خیلی سخت بوده از خدا کمک بگیر و توکل کن تا دیر نشده کاری بکن

با ۱۰ تا هیچی نمیشه . پاشو برو دکتر . این راهش نیست دخترم

شاید باورتون نشه ولی حتی برای کسی مهم نیست که من قرص خوردم ، به مامانم گفتم دیگه راحت زندگیتو کن من قرص خوردم ، گفت یعنی میشه فردا تورو نبینم