2777
2789
عنوان

بنظرتون من آماده ازدواج نیستم؟

295 بازدید | 16 پست

بشدت به مامانم وابسته ام و دوسش دارم چون از وقتی یادمه مامانم کنارم بوده توی همه مراحل زندگیم و کمکم کرده و خب بعد از ازدواج خواهرام من و مامانم تنها زندگی میکنیم

الان ک قراره نامزد کنم و به فاصله کم عقد.. دارم از غصه دق میکنم چون نامزدم از همین الان میگه فلان سفر ک قراره بریم سفر ما هست مامانت نباید بیاد یا میریم فلان جا خودت تنها بیا و با این حرفش بشدت دلم میگیره و دلم نمیخواد مامانم و تنها بذارم (با اینکه خواهرام هستن البته)

بنظرتون باید چیکار کنم؟من از بچگی تا همین الان ک ۲۳ سالمه تنها دوستم مامانم بوده و الان بشدت غصه دارم از اینکه باید ازش دور بشم و ازدواج کنم و نامزدمم بشدت زور گو و البته احساساتی هست و بهم احساس عذاب وجدان میده وقتی میخوام با مامانم هم وقت بگذرونم🤦🏻‍♀️

ازدواج نکن 

اوایل میرفتی اینستاگرام متوجه میشدی چقدر زشتی. الان میای نی نی سایت، تازه میفهمی، اونايي که اینستاگرام هستن هم زشتن، چه برسه به خودت.😐 وقتی ببینم یکی اینجا با بی‌ادبی و گستاخی تبادل نظر میکنه برام مثه ی سگ میمونه که قلادش رو پاره کرده پس دوری میکنم ازش‌، نمیخام عصاب خوشگلم بهم بریزه بخاطر یه ادم بی ارزش🤷🏾‍♀️هرکه عیب دگران پیش تو آورد و شمرد، ‏بی گمان عیب تو پیش دگران خواهد برد...!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا اینکارونکن چون هم توهم مادرت ضربه مبخورین اون اقاهم اگ دوستت داشته باشه اینجوری نمیگه نهایتش اوایل تایکم وابستگیتون کم بشه رعایت میکنه ولی کم کم

همونی که دنبالشی😉
انشا...مادرت همیشه سالم باشه ولی بهر حال باید خودت برای یه زمانی اماده کنی وابستگیت کم کنی😑مگر نه د ...

تقصیر خودشه 🥺همیشه منو لوس بار اورد و وابسته و الان بشدت سختمه دوری ازش

برو ی مشاور رو این حست کار کنن بهتر شی ک بعدا زندگیو زهرمار خودتو اون نکنی. جاری من انقد رفت پیش مام ...

آره باید برم حتما اگر کمک میکنه احساس بهتری بگیرم ب این جریان 

من بودم قیدشو میزدم یعنی چی از الان امر و نهی میکنه مامانت نیاد و فلان.فک کنم حسودی میکنه.

چون مادرم سنتی هست و یه مقدار سختگیر برای همین میگه مادرت نباشه ک راحت باشیم منم خودم از سختگیریای مادرم عاصیم ولی دلمم نمیاد تنهاش بذارم