2777
2789
عنوان

باردارمو حس پریودی و کمر درد دارم

490 بازدید | 33 پست

سلام مامانها من هفته اول 9ماهم.. از صبح تاحالا هی کمرم درد میگیذه و زیر دلم مثل درد پریودی میگیره و ول میکنه هیچ علائمی ندارم دیگه نه ترشح خونه و نه چیز دیگه عادیه این دردها 

ثمره عشقمون 🤩🥰 نفس منی...قلب بابایی... منو بابا هم که بدون هم نمیتونیم... بالاخره اومدی خدایا همه چشم انتظارها و به حاجتشون برسون.. تاریخ 14/12/1401خاص ترین تاریخ زندگی مشترک منو بابایی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من روزی که زایمان کردم درد شدید توی کمرم داشتم طوری که دولا دولا راه میرفتم

تو 35هفته زایمان کنم بچه کامله

ثمره عشقمون 🤩🥰 نفس منی...قلب بابایی... منو بابا هم که بدون هم نمیتونیم... بالاخره اومدی خدایا همه چشم انتظارها و به حاجتشون برسون.. تاریخ 14/12/1401خاص ترین تاریخ زندگی مشترک منو بابایی

سلام عزیزم اول ارامشتو حفظ کن بعدشم اگ رفته رفته دردت بیشتر میشه ک وقت زایمانه ولی اگ دردت در ی حد مشخصه ک فک نکنم ولی واسه مطمئن شدن زمان بگیر اگ هر ی ساعت ی باره یا هرنیم ساعت ی بار درد زایمانه اما اگ زمان مشخصی نداره ک فک کنم طبیعی باشه منم بعضی اوقات اینجوری میشدم

درده ماهه عزیزم من هنوز منتظرم دردام شروع شه درد پریودی خیلی خفیف میگیرم مثلا روزی سه بار 😒😒😒 انگار نمیخواد بیاد 

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰
من تحربشو ندارم  اما خواهرام زایمان کردند چندین بار و‌شنیدم میگن اولش همچین دردهایی تجربه کردن ...

اخه تازه 35هفتم مگه بچه تا40هفته نمیمونه.. الان زود نیس

اخه تازه 35هفتم مگه بچه تا40هفته نمیمونه.. الان زود نیس

دردات با فاصله اس ؟؟؟ 

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰
تو 35هفته زایمان کنم بچه کامله

من پسرم توی ۳۶ هفته پ دخترم توی ۳۷ به دنیا اومد خداروشکر مشکلی نداشتن.

۳۵ هم فکر کنم دیگه کامله

میتونی بری پیش دکترت آمپول ریه جنین بزنه 

سلام عزیزم اول ارامشتو حفظ کن بعدشم اگ رفته رفته دردت بیشتر میشه ک وقت زایمانه ولی اگ دردت در ی حد م ...

مرسی... مشخص نیس یعنی خودمم گیج کرده شده تو دوساعت منظم بوده بعد ول شد رفته تا دوسه ساعت دیگه

درده ماهه عزیزم من هنوز منتظرم دردام شروع شه درد پریودی خیلی خفیف میگیرم مثلا روزی سه بار 😒😒😒 انگ ...

وای عزیزم ایشالا بسلامتی زایمان کنی... عجله نکن خودش بوقتش میاد 

دردات با فاصله اس ؟؟؟ 

مثلا تو دوساعت منظمه بعد ول میشه تا دوسه ساعت دیگه

وای عزیزم ایشالا بسلامتی زایمان کنی... عجله نکن خودش بوقتش میاد 

ممنون عزیزدلم انشالله سماهم نی نیتو سالم بغل بگیری...ماه اخر اندازه یه سال میگذره انتظار سخته