2777
2789
عنوان

خونه تکونی عید🤕😵

1035 بازدید | 22 پست

سلام 

خانوما برا خانه تکانی عید از کجا شروع کنم؟

و کی شروع کنم بهتره؟

واگه ترفندی چیزی دارید مشتاقم تا الگو برداری کنم

به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود🤪💃🤩در تاریخ ۳۱ فروردین ۱۴۰۲ ازمایشم مثبت شد😍خدایا میشه مواظب نی نیم باشی و دوباره نبریش پیش خودت؟😔🤲🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازاسمشم بدم میاد😖😖😖😖😖

دقیقا

من خیلی هم استرس دارم

اخه اولین سالیه که خونه خودمم و میخوام تنهایی خونه تکونی کنم

به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود🤪💃🤩در تاریخ ۳۱ فروردین ۱۴۰۲ ازمایشم مثبت شد😍خدایا میشه مواظب نی نیم باشی و دوباره نبریش پیش خودت؟😔🤲🏻
من از 4روز پیش شروع کردم هر روز یه مقدار کم انجام میدم تا یه ماه تموم شه

خوب پس تا عید به هم نمیریزه؟😅

تموم شد امروز فرشامو اوردن

من اول اتاق خوابو کمدارو بعد تو کابینتا یخچال بعد دیوارا و بیرون کابینتو گازو و زمین و در اخر دسشویی حموم

هیچکس از فرداش خبر نداره! چرا غمگینی چرا نگرانی شاید قراره فردا همه چیز درست شه!
من هر سال این مواقع شروع کرده بودم ولی امسال اصلا نمیتونم چند ماه درگیر اپاندیسم بود که ترکید بدنم ض ...

شفا باشه گلم

منم میخواستم از امروز شروع کنم تنبلیم میاااااااادددد🥴

تموم شد امروز فرشامو اوردن من اول اتاق خوابو کمدارو بعد تو کابینتا یخچال بعد دیوارا و بیرون کابینتو ...

خوش به حالتتتتت

واقعا بهت حسودیم شد😔

دقیقا من خیلی هم استرس دارم اخه اولین سالیه که خونه خودمم و میخوام تنهایی خونه تکونی کنم

من پارسال سال اولم بود اصلا کاری نداشتم مگه خونت بهم ریخته؟؟؟ امسالم کاری ندارم فقط کمد اتاقارو مرتب کردم کابینتاهم که مرتب کاری ندارم 😕😕

من پارسال سال اولم بود اصلا کاری نداشتم مگه خونت بهم ریخته؟؟؟ امسالم کاری ندارم فقط کمد اتاقارو مرتب ...

نه بهم ریخته نیست

البته به جز کمد لاباسام

ولی میخوام اساسی جم و جور کنم

جهزیه های اضافیمم جم کنم

برا همون نمیدونم از کجا شروع کنم

فرشامم فقط میخوام شامپو فرش بکشم

شفا باشه گلم منم میخواستم از امروز شروع کنم تنبلیم میاااااااادددد🥴

مرسی جانم ولی اگه خونت تمیزه اصلا اینکارو نکن چند روز قبلش گردگیری کن فقط اشپزخونت اساسی تمیز کن ، من اولین سال ازدواجم با اینکه وسواسم ولی خونه تکونی کردم پشیمون شدم چون همه چی نو وتمیز بود

نه بهم ریخته نیست البته به جز کمد لاباسام ولی میخوام اساسی جم و جور کنم جهزیه های اضافیمم جم کنم ...

فرشات که حیف حالا شامپو فرش بکشی دختر حتما مهمون زیاد امده برات کثیف شدن … 

خب بسلامتی باشه عزیزم😘

نه بهم ریخته نیست البته به جز کمد لاباسام ولی میخوام اساسی جم و جور کنم جهزیه های اضافیمم جم کنم ...

فرش و هم شامپو فرش نکش نابود میشه جاهایی که لک هست با اسکاچ و یه کم مایع تمیز کن بعد هم کهنه نمدار بکش