2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 719 بازدید | 26 پست
اگر میتونی رو اعصابت مسلط باشی، بشین خرج بتراش براش، طلا بخر، خونه ب اسمت کن و تا میتونی خرج کن،&nbs ...

با وجود مدرک میتونه این کارا رو بکنه در غیر این صورت مردا میزنن زیرش که من نکردم سو تفاهم بوده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر میتونی تحمل کن و به روی خودت نیار و تو همون خونه آدم دیگه ای بشو پر لز قدرت و اعتناد بنفس و بیخیال اگر نه تحملشو نداری و ادمش نیستی بیا بیرون از زندگی سخت و فشرده کار کن

فقط یادت باشه کسی که از زندگیش میاد بیرون خیلی سختی های دیگه هست که منتظرشه

مثلا من و چن تا ادمایی که میشناسم سخت شبو روز داریم کار میکنیم تا بتونیم پول اجاره خونه و خوردو خوراکمونو در بیاریم درسته سخته ولی خب از یه لحاظ دیگه اعشابمون راحته 

وقتی بجه داری و مطلقا میشی داستانت چن برابر میشه 

سلام عزیزم بابت اتفاقی که برات افتاده متاسفم 

اما خب پیش اومده، بهتره فعلا به روی شوهرت نیاری که یه مدت بتونی برای خودت پس اندازی چیزی جور کنی که اگه خواستی جدا بشی پشتوانه داشته باشی

کسی که خیانت کنه باااازم میکنه فقط اینبار محتاط تر میشه و بعتر زیرآبی میره پس نبخش حتی بخاطر دخترات

هم شوهرت به وقتش باید بدونه که تو میدونی و حالشو بگیری هم دخترات باید بدونن چه پدری دارن چطور به خونوادش پشت کرده

چون تازه بازنشست شدم وقتم ازاد شده،۴۰سالمه

چه خوبه که خودتم درآمد داری پس بنظر من با یه وکیل خوب حرف برن مدرک جمع کن تا حق طلاق و حضانت بچه هارو ازش بگیری که بترسونیش که دیگه از این غلطها نکنه

خرجی نمیده میگه کار میکنی ، اما برای دختره کلی پول واریز کرده بود

دایی منم مجرد ک بود با ی دختره از فامیل دورمون دوست شد خرج دانشگاهش میداد و می‌برد و می‌آورده و خ خرج کرد براش 

ولی واس خواستگاری مامان دختره مخالفت کرد گفت بهم نمیان 

البته ک نمیومدن ولی قبلش چی واس پول خرج کردن بهش میومد؟

بعصی ها تیغ زنن متاسفانه 

خرجی نمیده میگه کار میکنی ، اما برای دختره کلی پول واریز کرده بود

دخترات چندسالشونه؟

هیچ چیزی رو جادویی‌تر از زمان ندیدم، وقتی می‌گذره !!می‌گذره و‌ چیزایی برات عادی میشه که فکر می‌کردی بدون اونا هیچی نیستی...

میشه بگی با هک کدوم برنامش متوجه پیامهاش شدی؟

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر