2777
2789

من تو اقدام بارداری هستم... 6 بهمن پریود شدم و بعد از اتمام پریودم تست پاپ اسمیر دادم که جوابش اخر ماه حاظر میشه اما دکتر گفت زخم یا عفونت ندارم ..

پریودم منظمه بین 30 تا 32 روز

روز 14 پریود رفتم سونو برای سلامت رحم که گفت فولی 18 داری و همه چی خوب بود..

اما از فرداش یعنی 15 پریود من لک بینیم شروع شد تا الان که خون ریزی دارم اما خیلی کم هم قهوه ای هم قرمز... سمت چپ تخمدانم و پهلوم و کلن سمته چپم کلی درد میکنه... من موعد پریودم میشه 6 اسفند پس این چیه؟؟

به عمرم وسط دوره ام خونریزی نداشتم اونم این که اصلا شبیه پریود نیس خیلی کمه اما خب میاد در حد لک نیس...

این الان پریوده دوباره؟؟؟پس اون فولی 18 چی شد؟دیگه نمیتونم رابطه داشته باشم؟؟؟

کسی میدونه کمکم کنه .دکترم وسط هفته میاد بهش دسترسی ندارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم نمیشه گفت لک لانه گزینی هست اون ده روز تقریبا کم کم ۶ روز بعد از تخمک گذاری هست این لکه بینی تا حالا نشنیدم باز ببین کسی تجربه داره تخمک گذاری نشنیدم لکه بیتی داشته باشه شاید هورمون هات بهم ریخته 

شاید لک لانه گزینی باشه  بری دکتر بهتره

الان سه روزه اخه .لک نیس .اما از حجم پریود خیلی کمتره.. روز قبلش سونو گفت فولی داری از فرداش لک بینی بعدش خون ریزی کم اونم قرمز تیره یا قهوه ای تیره .همراه درد شدید پهلوی چپ

من در ماه پیش میومد۲.۳بار‌پریود شم رفم دکتر گفت کیست دارم ولی خیلی کوچیک بودش با قرص جلو گیری خوب شد ...

من فاصله بین هر پریودم ۹ روزه نهااایتا ۱۴ روز

ب نظرت منم کیست دارم؟

قبلا داشتم خوب شد

نذار از تماشای سقوطت لذت ببرن !پرواز کن : )🕊
من در ماه پیش میومد۲.۳بار‌پریود شم رفم دکتر گفت کیست دارم ولی خیلی کوچیک بودش با قرص جلو گیری خوب شد ...

توی سونو گفت کیست نداری .ای خداا چم شده پس من .. به عمرم وسط دوره ای خون ریزی نداشتم... هیچ دارویی به جز اسید فولیک هم مصرف نکردم

اره عزیزم

از ۱۵ لانه گزینی نمیشه عزیزم امکان پریودی داری دوباره منم اینطور شدم امیدوارم باردار باشی و به هر چی دوست داری برسی عزیزم ولی لک لانه گزینی هم میگن روشنه من که تو بارداری هام اصلا لک لانه گزینی نداشتم ولی لانه گزینی ۶ تا ۱۰ روز از تخمک گذاری به بعد اتفاق میوفته نه همون روز 

از ۱۵ لانه گزینی نمیشه عزیزم امکان پریودی داری دوباره منم اینطور شدم امیدوارم باردار باشی و به هر چی ...

مرسی عزیزم.اره میدونم الان تخمک گذاریم باید باشه .. الان دیگه نمیتونم اقدام کنم؟؟؟و اینکه به نظر شما فردا یه سونو بدم یا نه؟

من فاصله بین هر پریودم ۹ روزه نهااایتا ۱۴ روز ب نظرت منم کیست دارم؟ قبلا داشتم خوب شد

اوهوم احتمالش هست

یا شایدم اگ ال دی مصرف میکنی درست مصرف نکردی هرمونات بهم ریخته

ی سونو برو خیالت راحت بشه خدایه نکرده کیست بود قرص بخوری تا کوچیکه ایشالله رفع بشع