helenaمامان مدیر استارتر عضویت: 1399/10/07 تعداد پست: 4520 عنوان قرص لاغری گلوریا گرفتم اونایی که استفاده میکنن لطفاً بیایین 124 بازدید | 13 پست میشه کد ریجستری رو واسم چک کنین اصل هست یا نه مرسی دوستاناگه تار افتاده کد 8874014 نامه ای از طرف خدا🌸🌸🌸بندهی من،طاقت بیار حتی اگه طناب طاقتت به باریکترین قسمتش رسیده،من هستم غصه هیچی رو نخور درستش میکنم.......... 1401/11/22 | 12:21 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
helenaمامان مدیر استارتر عضویت: 1399/10/07 تعداد پست: 4520 از کجا گرفتی چقد؟ عوارض نداره؟ برا لاغریه؟ دوستم میفروشه گرفتم خودشم خورده میگه لاغر کردم نامه ای از طرف خدا🌸🌸🌸بندهی من،طاقت بیار حتی اگه طناب طاقتت به باریکترین قسمتش رسیده،من هستم غصه هیچی رو نخور درستش میکنم..........
helenaمامان مدیر استارتر عضویت: 1399/10/07 تعداد پست: 4520 اثلشم مضره نخور همشم برمیگرده دیگه گرفتم توکل ب خدا😕 نامه ای از طرف خدا🌸🌸🌸بندهی من،طاقت بیار حتی اگه طناب طاقتت به باریکترین قسمتش رسیده،من هستم غصه هیچی رو نخور درستش میکنم..........
helenaمامان مدیر استارتر عضویت: 1399/10/07 تعداد پست: 4520 اثلشم مضره نخور همشم برمیگرده واقعاً برمیگرده😭 نامه ای از طرف خدا🌸🌸🌸بندهی من،طاقت بیار حتی اگه طناب طاقتت به باریکترین قسمتش رسیده،من هستم غصه هیچی رو نخور درستش میکنم..........
helenaمامان مدیر استارتر عضویت: 1399/10/07 تعداد پست: 4520 حالا یکی نبود چک کنه🤦♀️ نامه ای از طرف خدا🌸🌸🌸بندهی من،طاقت بیار حتی اگه طناب طاقتت به باریکترین قسمتش رسیده،من هستم غصه هیچی رو نخور درستش میکنم..........
mehrabanm عضویت: 1398/01/03 تعداد پست: 549 واقعاً برمیگرده😭 اره خیلی بده اوایلم ک داغونت میکنه من قبلا استفاده کردم ضمنا توش مواد مخدر داره دیگه
helenaمامان مدیر استارتر عضویت: 1399/10/07 تعداد پست: 4520 اره خیلی بده اوایلم ک داغونت میکنه من قبلا استفاده کردم ضمنا توش مواد مخدر داره دیگه چجوری داغونم میکنه وای پول دادم پاش بازش کردم نمیتونم برگردونم اگه جلوی دهنمو بگیرم بازم برمیگرده ؟من فقط یه دوره میخوام بخورم نامه ای از طرف خدا🌸🌸🌸بندهی من،طاقت بیار حتی اگه طناب طاقتت به باریکترین قسمتش رسیده،من هستم غصه هیچی رو نخور درستش میکنم..........
mehrabanm عضویت: 1398/01/03 تعداد پست: 549 چجوری داغونم میکنه وای پول دادم پاش بازش کردم نمیتونم برگردونم اگه جلوی دهنمو بگیرم با ... ببین بیخوابی و پرخاشگری و سردرد و بی اشتهایی شدید میاره افت قند بعد ک قطعش میکنی دوباره اشتهات برمیگرده
mehrabanm عضویت: 1398/01/03 تعداد پست: 549 ببین بیخوابی و پرخاشگری و سردرد و بی اشتهایی شدید میاره افت قند بعد ک قطعش میکنی دوبار ... خیلیا میخرن بازشم.دوستم دونه ای میفروخت مثلا ده تا چون بسته کاملش فک کنم ۳۰تاس
helenaمامان مدیر استارتر عضویت: 1399/10/07 تعداد پست: 4520 من دختر پر دوست دارم خخخخ گمشوووو عنتر😒 نامه ای از طرف خدا🌸🌸🌸بندهی من،طاقت بیار حتی اگه طناب طاقتت به باریکترین قسمتش رسیده،من هستم غصه هیچی رو نخور درستش میکنم..........