2777
2789
عنوان

جای من بودین چیکار میکردین؟

93 بازدید | 10 پست

بچه ها من کارمندم تنها زندگی میکنم و مجردم

۳۳ سالمه 

شهرمون کوچیکه 

در آستانه ازدواجم

کلی وام و قرض و قوله ی واحد تو ی منطقه خوب  تو مرکز استانمون خریدم 

ماشینمم فروختم بخاطر خونه

در حد ماهی ۵ تومن برام میمونه

چطور بخودم برسم و روحیمو خوب کنم دوس دارم خوشگل و شاداب و سرحال باشم و هیکلم خوبه قدم بلنده صورتم پوستم سفیده ی کم کک و مک دارم در کل متوسطه صورتمم 

خانواده حامی ندارم پدر و مادرمم فوت شدن قبلا

اینم بگم خیلی وقت نمیزارم برا رفیق و اینا بیشتر سرم تو گوشیمه والبته شغل پر مشغله ای دارم صبح و بعد از ظهر سر کارم و اکثر روزای تعطیل

...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیدونم چطوری روحیمو خوب کنم اصلا بخودم نمیرسم ضد آفتابم نمیزنم از سر کار میام خونه سرم تو گوشیمه حس ...

سلام عزیزم یه دکتر پوست خوب برو صورتت لیزر کن ، و دکتر برات بگو ضد آفتاب خوب تجویز کنه البته خودش می‌دونه سعی کن روحیه ات خوب نگه داری 

آرزو دارم ناخواسته به دست آوری آن چيزهايی را که خواسته هایت هستند… آن گونه که با خود بياندیشی : آيا کسی برايم آرزويی کرده است … ؟! هی پاک می کنم… هی می نويسم… املايم بد نيست ! از تکرار اسمت لذت می برم… ولی تو مرا جا گذاشتی بین اینهمه هیاهوی زندگی😓
نمیدونم چطوری روحیمو خوب کنم اصلا بخودم نمیرسم ضد آفتابم نمیزنم از سر کار میام خونه سرم تو گوشیمه حس ...

خب عزیزم از بس درگیر کار شدی خودتو فراموش‌کردی یه جا خوندم نوشته بوذ زنا وقنی سرشون شلوغ باشه ب خودشون و جنس مخالف فکر‌نمیکنن یکم کارتو کمتر کن درهفته ی روزش خونه باش بزا خودت غذای عالی درست کن دوش اب گرم بگیر و طولانی ب صورتت ماسک بزن و ب هیچی فکر‌نکن همه چی کار نیس عزیزم

یه تعلیقیم بهم نگید تازه وارد😐درخاست دوستی قبول نمیکنم اصرار نکنید 😁ما امیدمون به خداس 
خب عزیزم از بس درگیر کار شدی خودتو فراموش‌کردی یه جا خوندم نوشته بوذ زنا وقنی سرشون شلوغ باشه ب خودش ...

آره قبلا خلوت بود کارم خیلی بخودم میرسیدمالان ک کارم شلوغ شده اصلا بخودمنمیرسم تصمیم دارم اگه ازدواج کردیم برم قسمت خلوت اداره اگر چه حقوقش کم میشه 

بنظرت تصمیم درستیه؟

...
دکتر خوب کسیو نمیشناسی؟

کجای شما عزیزم ؟؟؟ درضمن بنظرم تو نت بزن بهترین دکتر پوست فلان شهر بالا میاره نظرات مردم هم بخون ، نوبت بگیر و برو

آرزو دارم ناخواسته به دست آوری آن چيزهايی را که خواسته هایت هستند… آن گونه که با خود بياندیشی : آيا کسی برايم آرزويی کرده است … ؟! هی پاک می کنم… هی می نويسم… املايم بد نيست ! از تکرار اسمت لذت می برم… ولی تو مرا جا گذاشتی بین اینهمه هیاهوی زندگی😓
آره قبلا خلوت بود کارم خیلی بخودم میرسیدمالان ک کارم شلوغ شده اصلا بخودمنمیرسم تصمیم دارم اگه ازدواج ...

خب دیگ بعد ازدواج دوتا حقوق میشه و بیشتر خرج زندگی رو‌دوش شوهرته و‌تو بیشتر بخودت برس و بیشتر تو خونه باش 

یه تعلیقیم بهم نگید تازه وارد😐درخاست دوستی قبول نمیکنم اصرار نکنید 😁ما امیدمون به خداس 
مهم نیس هر کجا باشه میرم تو تاپیک جدیدم نوشتم پیش احسانی رفتم قبلا

شنیدم بیمارستان راضی تو تهران بهترین دکترای پوست داره یعنی عالین تو کشور