2777
2789
عنوان

جواب نگرفتن از لیزر

| مشاهده متن کامل بحث + 14294 بازدید | 67 پست
ببخشیذ قسمت بیکینیت تیره هست پوستش یا روشن؟

من کلا سبزه هستم موهای بیکینی و زیر بغلم ضخیم بود ولی موهای پام زیاد ضخیم نبود 

برای من خوب جواب داد 

ولی خواهر همسرم پوستش از من روشن تر موهاش هم ضخیم تر از کجا می گویید می رفت بیمارستان رازی تهران چون میگن اونجا بهترین مرکز لیزر رو داره ولی باز هم مثل من که بغل خونمون میرم نتیجه نگرفت کلا پوست با پوست انگار فرق داره 

دستگاه عوض کن ی جای مطمئن برو الان فعلا بهترین دستگاه کندلاس و جواب دهیش عالی من دو سال پیش خالم رفت ...

ببخشید گلم قسمت بیکینیت پوستش تیره هست یا روشن

مامانی کی میای تو دلم؟👶چشم انتظارتم...🤰🤱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید گلم قسمت بیکینیت پوستش تیره هست یا روشن

از من تیره س ولی خب لیزر ک میرم الان یکم رنگش روشن تر شده

به نام کاربری  دقت نکنننن اکانت واسه خواهرم بوده که واگذار شد به من )) همه زندگیم به فدات❤️  s ❤️ مرسی که با بودنت دلگرمی زندگیم شدی درسته خیلی  اوقات اذیتم می کنی ولی با دنیا عوضت نمی کنم 😊

اونوقت باید بازم از جلسه اول شروع کنم؟🥺

بپرس عزیزدلم وقتی دستگاهت عوض کردی مشاورت میکنه بهش بگو خودش میگه 

به نام کاربری  دقت نکنننن اکانت واسه خواهرم بوده که واگذار شد به من )) همه زندگیم به فدات❤️  s ❤️ مرسی که با بودنت دلگرمی زندگیم شدی درسته خیلی  اوقات اذیتم می کنی ولی با دنیا عوضت نمی کنم 😊

عوض کن دستگاهتو 

آره باید همین کارو بکنم فعلا حال روحیم خوب نیست به خاطر فوت بابام نمیرم موند ان شاءالله بعد عید 

تو دهمین بهار  زندگی مشترکم خداوند مهربان بازم لطف بیکرانش رو شامل حالم کردو فرشته قشنگی  به وجودم اضافه شد و همون لحظه فهمیدم چقدر بهت دل بستم و تو شدی تمام هستی من 💕حسی تو دلم بود که تورو دخترم صدا کنم و باهات دردو دل مادر ودختری کنم 💕تو همان معجزه قشنگ خدایی که با اومدنت دنیا برام قشنگتر شده  😍😍خدایا خودت حافظ همه فرشته های نازنین زمینی باش و دست محبتت رو از سر دختر کوچولوی منم برندار الهی آمین 😍😍معبود مهربانم این حس شیرین مادری رو تو وجود تمام بانوان سرزمین قرار بده و برای همه شون یه فرشته ی زیبا و سالم و صالح عطا بفرما 💞💞💞

آخر نفهمیدم لیزر جواب میده یا نه کسی اصلا جلسه آخر لیزرو دیده؟    

جواب میدع ولی نیاز ب شارژ داره 

مثلا یکی شاید سالی یکبار میره

ولی نمیشه قطش کرد 

آره باید همین کارو بکنم فعلا حال روحیم خوب نیست به خاطر فوت بابام نمیرم موند ان شاءالله بعد عید  ...

خدا رحمتش کنه نور به قبرش بباره انشالله جاش بهشته

خیلی سخته😔

اره عزیزم برو ببین نتیجه میگیری انشالله

واقعا قطعش کنی بر میگرده؟

بستگی ب دستگاه و نوع پوست دارع

گاهی ممکنه درحد ۱۰ درصد رویش داشته باشه گاهی هم نه

خدا رحمتش کنه نور به قبرش بباره انشالله جاش بهشته خیلی سخته😔 اره عزیزم برو ببین نتیجه میگیر ...

قربونت عزیزم خدا رفتگان شماروهم بیامرزه و عزیزانتون رو براتون حفظ کنه ان شاءالله 

تو دهمین بهار  زندگی مشترکم خداوند مهربان بازم لطف بیکرانش رو شامل حالم کردو فرشته قشنگی  به وجودم اضافه شد و همون لحظه فهمیدم چقدر بهت دل بستم و تو شدی تمام هستی من 💕حسی تو دلم بود که تورو دخترم صدا کنم و باهات دردو دل مادر ودختری کنم 💕تو همان معجزه قشنگ خدایی که با اومدنت دنیا برام قشنگتر شده  😍😍خدایا خودت حافظ همه فرشته های نازنین زمینی باش و دست محبتت رو از سر دختر کوچولوی منم برندار الهی آمین 😍😍معبود مهربانم این حس شیرین مادری رو تو وجود تمام بانوان سرزمین قرار بده و برای همه شون یه فرشته ی زیبا و سالم و صالح عطا بفرما 💞💞💞