2777
2789
عنوان

تهدید به قتل

| مشاهده متن کامل بحث + 1554 بازدید | 30 پست
مثلا تهدید به قتل کرده ، آدمش هست اسلحه تهیه کنه یا چاقو کش باشه ؟ یا تو دعوا مثلا خواسته بترسونتت؟

اینجای صداش رو نتونستم ضبط کنم ولی میگه که کلت تو خونه داره دو سه ساله،

قبلا چندبار چاقو برام برداشته ولی نزده و فقط تهدید کرده 

عصبیه و بعد پشیمون میشه،یه هفته پیش هم تهدید کرد ولی گوشی پیشم نبود نتونستم صداش رو ضبط کنم. مواد ن ...

اسکرین شات پیام معتبرتره

وکیل آینده⚖️👩🏻‍⚖️حقوقی هستم🥰 و تو دفتر وکالت مشغولم😍هرسوال حقوقی داشتید در خدمتم♥️🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عصبیه و بعد پشیمون میشه،یه هفته پیش هم تهدید کرد ولی گوشی پیشم نبود نتونستم صداش رو ضبط کنم. مواد ن ...

چون عصبیه و این حرفا رو هم میزنه مطمئن باش یه ریشه ای داره تو ذهنش ...ازش بترس .خدا کمکت کنه ...راهشو پیدا کن ..

میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨
چون عصبیه و این حرفا رو هم میزنه مطمئن باش یه ریشه ای داره تو ذهنش ...ازش بترس .خدا کمکت کنه ...راهش ...

آره میگه تو ناموس منی من نمیذارم ناموسم طلاق بگیره فردا بره با یکی دیگه ازدواج کنه آبروی من بره،

دوستان به کسی برنخوره این حرف من نیس حرف اونه

میگه اگه بری دنبال طلاق یا جدا بشی خودت و خانوادت رو میکشم و بعد خودم رو میکشم

ولی خب امنیته جانی نداری اتفاق خدایی نکرده ۱ بار میفنه

https://uupload.ir/view/screenrecorder-2025-10-03-18-07-53-12_mxfw.mp4/

توی گوگل سرچ کنید وکیل هست که انلاین مشاوره بده الان حالت بهتره رفتی خونه مادرت؟؟

ممنون عزیزم،نه امروز خونه بود نتونستم برم خونه مادرم،فردا که بره سر کار میرم خونه مادرم و از همون کلانتری که قبلا تعهد ازش گرفتن میپرسم که باید چیکار کنم

ممنون عزیزم،نه امروز خونه بود نتونستم برم خونه مادرم،فردا که بره سر کار میرم خونه مادرم و از همون کل ...

خیلی خوشحالم جواب دادین نگرانتون بودم

خودتون عادی نشون بدین اگر متوجه بشه اماده رفتن هستین تنهاتون نمیزاره

انشالله هر چه خیر براتون پیش بیاد کار درست انجام میدین عزیزم

خیلی خوشحالم جواب دادین نگرانتون بودم خودتون عادی نشون بدین اگر متوجه بشه اماده رفتن هستین تنهاتون ...

ممنونم عزیزم خیلی لطف کردین،آره همینطوره امروز اصلا از خونه بیرون نرفت 

برام دعا کنین گلم