طراحی سایت برنامه نویسی کلا هرچی در مورد آی تی و کامپیوتره چون امکان دور کاری داره و لازم نیست حتما حضوری بری سر کار تازه الانم ک عصر تکنولوژیه احتمال پیشرفت توش زیاده
هرچقدر گزارش بزنید باز خود خدا و روایات نگفتن سگ نجسه!شعور بحث ندارید گزارش میزنید بحثش جداس ولی آیه و روایاتو که نمیتونید گزارش بزنید "وَ ما مِنْ دَابَّة فِى الاَْرْضِ وَ لا طائِر یَطِیرُ بِجَناحَیْهِ إِلاّ أُمَمٌ أَمْثالُکُمْ ما فَرَّطْنا فِى الْکِتابِ مِنْ شَیْء ثُمَّ إِلى رَبِّهِمْ یُحْشَرُونَ"
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
هرچقدر گزارش بزنید باز خود خدا و روایات نگفتن سگ نجسه!شعور بحث ندارید گزارش میزنید بحثش جداس ولی آیه و روایاتو که نمیتونید گزارش بزنید "وَ ما مِنْ دَابَّة فِى الاَْرْضِ وَ لا طائِر یَطِیرُ بِجَناحَیْهِ إِلاّ أُمَمٌ أَمْثالُکُمْ ما فَرَّطْنا فِى الْکِتابِ مِنْ شَیْء ثُمَّ إِلى رَبِّهِمْ یُحْشَرُونَ"
چون درامدش کمه اعصاب خوردیش زیاد😅با صد نفر باید سرو کله بزنی یعنی پیج فروش باشه بیچاره ای
پووف من خیلی ب پول احتیاج دارم خودمم دیپلم تجربیم تو روستا میخاسم تو مجازی کار کنم ادمینی پیشنهاد دا ...
اگه شرایطشو داری و میتونی هزینه کنی بلاک چین خوبه جدیدا داره فراگیر میشه تو تهران حتی دانشگاها دارن کلاسشو میذارن بازار کارشو نمیدونم چجوریع الان گوگل کنی بهتره...ولی اگه حوصله داری ادمینی خوبه برات