2777
2789

با دوست پسرم سه ساله نشون شدیم  مثلا اون زمان من ۱۷ سالم بود اون ۱۸ و الان اون ۲۱ سالشه و از هم دوریم طبق این سه سال گیر های شدید میداد اول مثلا میگفت چادر سرته یا ن جوراب پاته و...   هنوز ک سه سال میگذره من حق ندارم جلو پسرعمه ک سه سال ا زخودم کوچیکتره با مانتو بگردم گیر میده ارایش ک اصلا حتی بگو ی ناخون بلند  فالورا اینستامو چک میکنه اغلب هر روز نه حالا نمیدونم خودش بهم میگه با اینکه نمیزاشت نصب کنم الان یکساله اجازه داده و همش میگه اختیار تو کاملا دست مته تو زن منی حتی حق ندارم با پسردایی عمه حرف بزنم فقط سلام حتی فامیل پسر اجازه ندارم فالو کنم عمو دایی موردی نداره میگه چون محرمه شوهر عمه هم حق ندارم اینا برام زیاد مهم نیست  باید برای اینکه بیرون نرم هرروز اگه صدبار زنگ بزنه باید قسم خدا رو بخورم نرم فقط با مادر پدر حق دارم برم تولد دوستامم باید اجازه بگیرم ک میگه نمیزارم اصلا تو سال شاید شاید ۱ بار اجازه دارم با دوستام تنها بیرون برم میگه دوست ندارم بیرون باشی چادر خیلی اجباریه آرایشم حتی لاک نباید بزنم    و اینکه خودش میگه کلاس کاراته و زبان و ادامه بده کلاس راهنمایی رانندگی برو گواهینامه بگیر   مثلا عکسایی ک با دوستاش میگیره برام می‌فرسته یا من براش میفرستم   ولی مثلا یبار برف میومد گفتم برم حیاط بازی کنم گفت باشهه گزاشتم حتما فقط از پشت پنجره میتونی ببینی فک کروم شوخیه قسم خورد جدیه   پسر داییم یبار اومد با نامزدم حرف بزنن تو ماشینمون منو نامزدم کنار هم بودیم چادرمو گفت درست کنم منم هیم حرفی نزدم بعد پسرداییم داشت میرفت ب ما گفت شماهم بیاید منم گفتم باشه تو برو میایم نامزدم گفت مگه اختیار تو دست اینه گفتم ن چ ربطی داره گفت قسم بخور منطور نداشتی  حتی نمیزاره گوشی لمسی ببرم بیرون میگه گوشی دزدی زیاده  و خیلی چیزای دیگه ی دوس بارم بخاطر اینکه کنار دختر داییم بود داداشش اومد اونجا نامزدم بازومو فشار میداد  حتی پسرداییم کنارش بود منو دختردایبام رفتیم پیششون جلو اونا صد بار گیر داد برو تو ماشین حالا نمیدونم چرا اینجوری میگفت  ب مشاوره ۱۴۸۰ زنگ زدم یکی میگه دوستت داره یکی میگه شکاکه  موندم   درست میشه این اقا و گفتم ک از کلاس محروم نمیکنه ولی میگه زود بعد کلاس برو خونه

اگر امضامو میبینی برای سلامتی امام زمان سه تا سوره اخلاص بخون💜💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم آدم سالم کسیه که به همسرش حق انتخاب بده توی همه چیییییز،ولی شما ببخشید اینو میگم عملا یه برده هستی

خدای مهربون هر چیزی رو تو بهترین زمان و مکان ممکن برامون مقدر میکنه،خدایا شکرت بابت همه چیز😘

عزیزدلم ایشون مشکوک به پارانویید هستن حتما پیش یه روانشناس خوب برید

شرایط مشاوره رفتن نداری؟هزینش برات سنگینه؟ مسیر خونه تا مراکز مشاوره برات دوره؟دوست نداری حضوری با مشاور راجب مشکلت صحبت کنی؟دلت میخواد تو خونه بشینی و با مشاورت در ارتباط باشی؟ همه اینا قابل حله!! اونم با پنجاه درصد تخفیف!!!!!!😍😍😍بله خانوما من کارشناس ومشاوره خانواده هستم و کارشناس و مشاوره حقوقی🤩در زمینه مربوط به مشاوره خانواده در موضوعات:حل اختلافات بین زوجین،آموزش همسرداری،آموزش جذب همسردلخواه ویژه دختر خانوما و فرزندپروری مشاوره ارائه میشه خدمتتون🌹در زمینه مشاوره حقوقی هم در حوزه مسائل مربوط به خانواده (طلاق_مهریه_نفقه_حضانت_جهیزیه_ارث_نسب و دیگر مسائل مربوط به خانواده)مشاوره ارائه میشه،انواع دادخواست، درخواست،لایحه،اظهارنامه در اسرع وقت با ۵۰ درصد تخفیف تنظیم میشه،آیدی مشاور در روبیکا،ایتا،سروش،گپ،بله وآیگپ:moshavere_onlinee                                و در تلگرام:moshavere_onlineeeپیام بدین🌱

بیمار

اسم بیماری هم پارانویید

یه صلوات یا حمد مهمونم کنین💚😞🙏انشأالله به چیزی که میخوام برسم😍 و همه چی زودتر حل بشه😞💚😍انشأالله همه حاجت روا بشن و همه گرفتاری ها حل بشه💚🙏 اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚😍 برای شهیدان سید مجتبی علمدار شهید سید احمد پلارک سید رضا حسینی شهید ابراهیم هادی شهید تورجی زاده شهید علیرضا کریمی و تمام شهدا صلوات بفرستین برای 14 معصوم برای محمد و آل محمد برای نرجس خاتون و سلامتی آقا امام زمان صلوات🙏💚😍اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

دنبال چی هستی تو نی نی سایت .مغزت بهت هشدار نمیده که این آدم مشکل داره؟اینجور مردا البته اگه بشه اسمشو مرد گذاشت واسه خودشون همه چی خوبه واسه زنشون نه  ...من حرصم میگیره از زنای ضعیف اخه مگه دنیا به اخر رسیده که موندی باهاش گور حرف مردم ولش کن خودتو نجات بده مغزتو آروم کن مگه چندسال میخواییم  زندگی کنیم که اونم صرف آدم اشتباهی بشه.... حیفی به خودت بیا

❌کارما❌  🔫لایک نکنید با تشکر✔

دختر گل ۲۰ ساله ی  عزیزم 

فیلم ملی و راه های نرفته اش رو دیدی؟ 

اگه ندیدی ببین و بعد با دل قرص فکر کن این موجود وحشتناک رو میخوای یا نه! 

اگر اسیری ،درد ،کتک ،بی اعتمادی، قرص اعصاب و بیچارگی و بی احترامی رو دوست داری حتما باهاش ادامه بده

ببین تا دیوونه و روانیت نکرده جدا شو 

بیچاره میشی تازه میگی کدوم راس میگه تعریف شما از دوست داشتن چیه ؟ 

شما خودت همین چیزای رو گفتی به خودش تحویل بده بگو از رو علاقه و دوست داشتن ببین جوابش چیه شرط میبندم میگه من مردم فرق میکنه 

دیگه کافیه چشماتو باز کن باور کن پیشم بودی میزدمت انقدر حرصی شدم ازت 

کوردم😍 کاربری دست دونفره 
دختر گل ۲۰ ساله ی  عزیزم  فیلم ملی و راه های نرفته اش رو دیدی؟  اگه ندیدی ببی ...

اینم اضافه کنم حتی اگه باهاش سک.س هم داشته باشی و دیگه دختر نباشی هم بازم میگم جدا شو ،گوربابای زن بودن 

فقط خودتو و ایندتو نابود نکن

میشه من ازت خواهش بکنم 

خواهش میکنم از این آدم فرار کن

آدم های شکاک بعد ها یه بیماری که اسم شو یادم رفته میگیرن کم مدام یه صدا تو سرشون اکو میشه 

شوهر خاله ی من شکاک بود 

دقیقا همین خصوصیات رو داشت

یکبار بابام طبق عادت همیشه به خالم دست داد 

شبش کثافت دست خالمو با سیخ داغ کرده بود

ده سال با این روانی زندگی کرد

یعنی ده سال زندانیش بود 

کلید میکرد روش می‌رفت بیرون 

هیچ وقت قبول نمی‌کرد شکاکه 

باور می‌کنی بچه خودشو سقط کرد چون می‌گفت معلوم نیست مال منه یا نه 

یکبار مادربزرگم اش درست کرده بود من بردم برا خالم با ماشین

کاسه اش رو که دستش دادم همون آن گوشیم زنگ خورد 

دیگه واییستادم با گوشیم حرف زدم خالمم منتظرم بود باهام خداحافظی کنه 

نکنه مرتیکه روانی مارو از پنجره دیده 

خالمو انقد زده بود که تمام بدنش بلااستثنا سیاه بودش

اومد هم جلو خونه پدر بزرگم از خجالت ماشین منه بدبخت با چکش در اومد 

برا عروسی داییم همه ما رفته بودیم آرایشگاه خالم درحالی که سی سالش بود با یه کت و دامن و شال نشسته بود 

زنداییم دلش براش سوخت اومد یه رژ کالباسی براش زد

خدا شاهده دعوا و معرکه ای درست کرد مردک عوضی 

خالم ده سال هیجا نرفت 

سرکار نرفت 

خونه فامیل نرفت 

خودشم مریض شده بود 

ریز موی شدید خشکی روده

وزن خیلی پایین 

اواخر به خالم می‌گفت من می‌دونم تو یکیو تو لباس شویی قایم میکنی