2777
2789

چی کنم 

ی بارم داشتم عکسشو نگاه میکردم دستم خورد بهش گفتم دستم خورد و دیگ تکرار نمیشه و ایناااا 

الان فک‌ میکنه از قصده 

بلاک کنمش؟؟؟

چی‌کنم؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واتس اپ بی ادب😹

دیگه کاریش نمیشه کرد چاره ای نیست

امام علی(ع) فرمودند: خداوند اجابتش را در دعاها پنهان داشته، پس هرگز هیچ دعایی را کوچک مشمارید.💙😇 یه حاجت خیلی بزرگ دارم، اگه امضامو خوندی لطفا برام دعا کن😍💜 اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم♥️🌹       اجرتون با امیرالمونین (ع)😊💛

بلاک کنی اتفاق خاصی نمیوفته 

نه بهش پیام بده نه واکنشی نشون بده

چون با خودش میگه یه بار دستت خورو

دوباره این دفعه هم دستت خورد

نمیخواد دلیلی براش بیاری 

تهش اکه به روت اورد بگو گوشی دست پسر خواهرم بوده😐🤦🏻‍♀️

بلاک کنی اتفاق خاصی نمیوفته  نه بهش پیام بده نه واکنشی نشون بده چون با خودش میگه یه بار دستت ...

وااای کاش نمیشد خیلی بد شد الان 

اون نزنه بلاکم کنه 

بزارمن بکنم 

الان فک میکنه کشته مردشم

دیگه ولش کن

اگه باهاش کاتی..پس لابد برات اهمیت نداره...

چرا برات مهم شده تک زنگت رو تفسیر کنه

برو بگو اومدم حذفت کنم اینطوری شد..الانم بلاکت میکنم و از مخاطبینم حذفت میکنم ک دیگه این اتفاق نیفته

اونم هر طور میخاد فک کنه

🪷🌈💖@ninimod.sismooni اکسسوری کودک💖🪷🌈
وااای کاش نمیشد خیلی بد شد الان  اون نزنه بلاکم کنه  بزارمن بکنم  الان فک میکنه کش ...

لعنتی😂😂😂

الان هرچی بهت بگیم باز کار خودت رو میکنی😂

بایا دختر چرا حواست رو جمع نمیکنییییی

آخه میدونی تلگرام اگه بلاک کنی میزنه last seen longtime

ولی واتساپ بی بخار هیچ اتفاقی نمیوفته وقتی بلاک کنی فقط اگه طرف پیام بفرسته برات نمیوفته و برای اون یه تیک میخوره🤦🏻‍♀️