2777
2789
عنوان

برا سرفه چی بدم ب بچهام ؟

1639 بازدید | 8 پست

دوقلوهای یکسال هشت ماهه ام خیلی سرفه دارن ،امروز پلارژین گرفتم براشون فعلن ک بی تاثیره ،بنظرتون چیزی دیگه ای هس بدم بخورن ک زودتر خوب شن ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنوم واقعا ببخشی پودر چجوری بدم بچهام بخورن ؟ بریزم تو اب ؟؟؟

عزیزم پودر نیست یه جور دارو گیاهی اسمش پودره میریزی تو اب جوش ده دقیقه دم می‌کشه بعد محتویاتشو با قاشق بده بخورن منم به دوقلوهام دادم سینشون نرم شد من که میدم شما میخوای از داروخونه بپرس برا سنشون مشکلی نداشته باشه 

شب ک میخوابن چند قطره روغن بادام شیرین با عسل بهشون بده

آب سیب عاااالیه روزی چند بار بده خلطها رو جمع میکنه گلو نرم میکنه بادوم اگه میخورن بده حریره بادوم با نشاسته خوبه

و ی چیززززززز خیلیییییی خوب چندتا دونه انجیر خشک با برگ زردآلو خشک از اونایی ک تو آفتاب خشک شدن،نه اونایی ک خوش رنگ و لعابن چون گوگرد میزنن داخل لیوان بذار خیس کن چندساعت بمونه هم بزن بده عاااالیه من و بچم چند روز  سرفه میکردیم با این خوب شدیم خدا رو شکر ب هیچ وجه سرخ کردنی نداشته باش بدتر میشه