2777
2789
عنوان

چجوری بلیط هواپیما بگیرم؟

262 بازدید | 32 پست

سلام میخوام واسه عید ببینم قیمتاش چجوریه

علی بابا میزنم واسه عید رو میزنه تکمیل ظرفیت

سفر مارکتم کلا نمیاره .میزنه پروازی موجود نیست

از چه مقصد و مبدا میزنی؟ اگه اون فرودگاه نبره اون مقصد و میزنه تکمیل ظرفیت

حالا که دوتایی رفتید سمت ماشین عروسش تو چشایه من نگاه کن پاشو آفرین ببوسش.گلایه ماشین عروسش خیلی ام پژمرده بودن،لباسایی که تنش بود اصلنم قشنگ نبودن..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم آژانس ها پیش خرید کردن 

بلیط تک نمیتونی بخری باید با هتل بگیری یعنی تور بگیری 

میتونی به امضام مراجعه کنی گلم😘

دلتون هوای سفر کرده 🏞️🏖️با ما با هر بودجه ای میتونید سفر های خاطره انگیز را تجربه کنید😎🤩.حتی اگر پیاده هستی سفر کن در ماندن می پوسی.سفر سالم ترین اعتیاد است ✈️🚕🚎🚂.سوالی داشتید در خدمت شما عزیزان هستم . آژانس ویهان سیر ۰۱۱۴۴۲۵۳۸۸۷ فقط بگین از نی نی سایت هستین تا تخفیف بگیرید اسم منم یادتون بمونه 😉رویا هستم😍 

عزیزم آژانس ها پیش خرید کردن  بلیط تک نمیتونی بخری باید با هتل بگیری یعنی تور بگیری  میت ...

میشه بهم بگی تقریبا هزینه دوتا بزرگسال بایه بچه ۵ ونیم ساله

چقدر میشه؟

هتل هم نمیخوام خیلی عالی باشه

همون هتل تعطیلات قبلا رفتم خوبه

اخه از الان واسه عید پرشده؟

بله احتمالا آژانسها خریدن برای تور

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

عزیزم هر روز قیمت‌ها فرق داره   و این که چند شب بخواین باشین ..چند شب میخواست باشین و چه تاریخی 

دلتون هوای سفر کرده 🏞️🏖️با ما با هر بودجه ای میتونید سفر های خاطره انگیز را تجربه کنید😎🤩.حتی اگر پیاده هستی سفر کن در ماندن می پوسی.سفر سالم ترین اعتیاد است ✈️🚕🚎🚂.سوالی داشتید در خدمت شما عزیزان هستم . آژانس ویهان سیر ۰۱۱۴۴۲۵۳۸۸۷ فقط بگین از نی نی سایت هستین تا تخفیف بگیرید اسم منم یادتون بمونه 😉رویا هستم😍 

عزیزم هر روز قیمت‌ها فرق داره   و این که چند شب بخواین باشین ..چند شب میخواست باشین و چه تاریخی ...

۷ شب و هتل چهارستاره برای دونفر میگید چقدر میشه با پرواز کیش ایر؟

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

اوووف قیمتا فضاییه ولی دلم سفر میخواد هزینه هوایی انگار بالای ۷۰ ۸۰ میشه.

خیلی وحشتناک شده ما ۴ روز رفتیم اهواز برای کار همسرم با ماشین فقط هتل و غذا ۱۵ هزینه برداشت 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

تو این تاریخ تور چها روزه با هتلی که مد نظر شماست تقریبا نفری شش تا هفت تومان میشه