2777
2789

دوستان شوهر من یه چند وقته حقوقشون و نمیدن الان دوستش تقریبا هشت روز پیش براش ۵ میلیون زده به کارتش ولی این اصلا به من نگفته الان خیلی ناراحتم از دستش چطور بهش بگم که میدونم ۵ تومن برات زده دوستت و تو از من مخفی کردی؟

اینم بگم ۵ تومن هنوز رو کارتشه و هیچی ازش کم نکرده 

خب به نظرم باهاش صحبت کن و دلیل اینکه بهت نگفته رو ازش بپرس ، با زبون شیرین باهاش صحبت کن که ناراحت نشه 

معمولا آقایون وقتی ازشون دلیل کاری که کردن و میپرسی عصبی میشن و جوش میارن 

شایدم بخوان ولنتاین سوپرایزتون کنن😍

دنیز   تموم دنیای منه😇

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب به نظرم باهاش صحبت کن و دلیل اینکه بهت نگفته رو ازش بپرس ، با زبون شیرین باهاش صحبت کن که ناراحت ...

نه بابا خیره سرش از اون کارا نمیکنیم چون همیشه تو این جور روزها ما پول نداشتیم کلا به این چیزها عادت نداریم 🤦‍♂️

ولی نمیتونم با ارامش بهش بگم مطمئنم با دادا و بیداد بهش میگم الان هم داره خون خونمو میخوره تا فردا که بیدارشه بهش بگم 

نه بابا خیره سرش از اون کارا نمیکنیم چون همیشه تو این جور روزها ما پول نداشتیم کلا به این چیزها عادت ...

عیب نداره گلم

فردا ازشون بپرس ولی داد و بیداد خوب نیست تو زندگی مشترک .

سعی کنین با صحبت کردن منطقی همه چیزو حل کنین ،

حتی اگه تا الان دعوا و بحثی بوده بیاین کم کم تمرین کنید و یاد بگیرید که با آرامش مسائلتونو حل کنید .

زندگیتون پایدار❤

دنیز   تموم دنیای منه😇
عیب نداره گلم فردا ازشون بپرس ولی داد و بیداد خوب نیست تو زندگی مشترک . سعی کنین با صحبت کردن منطق ...

ممنونم دوست عزیز از راهنمایی تون🙏🌹،حتما سعی میکنم بتونم با ارامش صحبت کنم