2777
2789
عنوان

خانم های همشهری شیرازی ها بیایید

270 بازدید | 26 پست

قشنگاااا من کار کراتین ، پروتئین تراپی ، بوتاکس تراپی و ... 

انجام میدم ، سالنمم معالی اباد هست

موادمم اصل و عالیه خداییش 

نزدیک عیده اگه دوست دارید موهای احیا شده یا صاف و شلاقی داشته باشید 

خوشحال میشم بیاید و من واستون انجام بدم ❤️🥺❤️

چن میگیری؟

من فقط پول مواد میدم☹😂 اونم اگه ارزون باشه

موهامم تا باسنمه

*(میگه کــıllıllı :م‍‌ن‌ازدی‍‌وان‍‌ه‍‌ادی‍‌دم‌ه‍‌زاران‌ع‍‌اق‍‌ل‌م‍‌رده◉彡.....مـیخوامــ یهــ شـعـبـدهـ بـازشــمــ↻ ولــی غـیـبــ‌شم دیـگهـ ظـاهـرنـشـمـــ !!:)..ღگاıllıllıهی جور دیگََر بایََّد دید زیرا جَهان جور دیگَر است..☘🍃..آّـّבّمّاّ شّوّخّےّ شّوّخّےّ زّـّבّنّ گّنّجّشّکّاّ جّـّבّےّ جّـّבّےّ مُّّرّـّבّنّ..♡بعضے وقتـاهم میـشـہ تو تنهایے.. بـہ خـود رسیـد.! بـہ خــــــدا..ツبـہ بخــشـش✦میشـہ اشک ریخـتو خالے شد=)میشـہ بخشیـد وگذشـت.! میشـہ رفتـو رسیـد!🚶🏻‍♀✨................◁❚❚▷موزیک تنها دلداری منه...‌‌‌‌‌‌‌‌♬═✧وقتیــ بـہ روی مـا دریچه‌اے بـہ نـام اطمـینان بسّته شُّــدتماıllıllıم *آزادی* هاےزمین را قفسّ فرا گرفت✯↻ سِِِفََِیدّ عَِیَََِِن ِِِکَََف ِِِبهََِِشَِت💟 اََّماَِ هََِنوُُُ بُّغّضَِ تُوُ گََِلُو مََّنِِه چِِ زِِشَِت🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا خدا 😂

😂😂😂😂

شوخی کردم 

ولی خدایی از پول اضاف نمیارم ک برم برا کراتین و لمینت مو و...

وگرنه حتما میومدم عزیزم

*(میگه کــıllıllı :م‍‌ن‌ازدی‍‌وان‍‌ه‍‌ادی‍‌دم‌ه‍‌زاران‌ع‍‌اق‍‌ل‌م‍‌رده◉彡.....مـیخوامــ یهــ شـعـبـدهـ بـازشــمــ↻ ولــی غـیـبــ‌شم دیـگهـ ظـاهـرنـشـمـــ !!:)..ღگاıllıllıهی جور دیگََر بایََّد دید زیرا جَهان جور دیگَر است..☘🍃..آّـّבّمّاّ شّوّخّےّ شّوّخّےّ زّـّבّنّ گّنّجّشّکّاّ جّـّבّےّ جّـّבّےّ مُّّرّـّבّنّ..♡بعضے وقتـاهم میـشـہ تو تنهایے.. بـہ خـود رسیـد.! بـہ خــــــدا..ツبـہ بخــشـش✦میشـہ اشک ریخـتو خالے شد=)میشـہ بخشیـد وگذشـت.! میشـہ رفتـو رسیـد!🚶🏻‍♀✨................◁❚❚▷موزیک تنها دلداری منه...‌‌‌‌‌‌‌‌♬═✧وقتیــ بـہ روی مـا دریچه‌اے بـہ نـام اطمـینان بسّته شُّــدتماıllıllıم *آزادی* هاےزمین را قفسّ فرا گرفت✯↻ سِِِفََِیدّ عَِیَََِِن ِِِکَََف ِِِبهََِِشَِت💟 اََّماَِ هََِنوُُُ بُّغّضَِ تُوُ گََِلُو مََّنِِه چِِ زِِشَِت🥺
عزیزم انشالله خواستی بیا بهت تخفبف هم میدم 

مرسی عزیزم ❤

مرسی گلم اسم سالنتون چیه؟ بعد مو تا خط سوتین پر باشه چقدر میشه پروتئین تراپی 

قشنگم سالن اسم نداره صاحب سالن کسی دیگه هست من لاین اجاره کردم 

اگر پر باشه تا بند سوتین ۹۰۰ عزیزم