2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب ببین پیش میاد ریلکس باش موندی میاد دلیله موندو پیدا میکنه رفتنی هم میره بهونشو پیدا میکنه  ...

نه مجازی نیس تو شهری که درس میخونم خونه داره ولی خب خودش دانشگاهش یه جای دیگه اس

آخه یه اعتقاد چرتی که داره اینه که واسه موندن کسی خواهش نکن هرکی بخوادت دنبال رفتن نیست و از این حرفا

برام تعریف کرده قبل من حدودا دوسال پیش یه دختری رو دوس داشته حتی به خواستگاریم رسیده ولی داداش دختره گفته خونه و ماشین فلان باید داشته باشی اینم گفته داداش انتظارات بالایی از یه پسر فلان ساله داری و این حرفا دختره شب زنگ میزنه طرف داداششو میگیره میگه تو با داداشم بد حرف زدی سر همون همه چی بهم میخوره اینم پیگیر نمیشه دختره ازدواج میکنه

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...
کلا بیخیاله همین مودشم دوست داری؟ 

بیخیال نیست اذیت میشه اینو فهمیدم ولی خب نمیخواد به قول خودش کسیو به زور نگه داره معتقده طرف خودش باید بخواد بمونه نه با خواهش و اصرار اون

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...
بیخیال نیست اذیت میشه اینو فهمیدم ولی خب نمیخواد به قول خودش کسیو به زور نگه داره معتقده طرف خودش با ...

ببین یکم مغروره ولی اگه پایه عشق در میون باشه مغرور بودنو میزاره کنار:))))