2777
2789
عنوان

دلم براش تنگ شده

141 بازدید | 7 پست

امروز سومین روز قهرمون بود.یعنی جدی براش مهم نبود که حتی یه زنگ یا یه پیامم نداد؟ چرا شبا بدتر یادش میفتم آخه 

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...

چون شبا تایم بیکاریه مغزه

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
چون شبا تایم بیکاریه مغزه

روزام یا میخوابم یا یه کاری میکنم ذهنم درگیر نشه غصشو نخورم.خیلی بد میشه بهش پیام بدم؟

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند وقته باهمید؟ چرا قهرید؟

ب من نگید خوش اومدی 😐 من عمریه اینجام 😑 از هارلی کویین بگیر تا فدرا بانو و اوپرا و نازنین و کاپ کیک و ... همه رو میشناسم حتی شاهد سم ها و جریانات اولویه و الوچه و... هم بودم 😄 💍💎🌍💜🖇عشقم عاشقتم🖇💜🌍💎💍از گفتن خوشبحالت متنفرم ؛ خوشبحالت و زهر مار😐 کارآموز وکالت با هدف های بزرگ ✌️

سه ماهه ولی خب مجازی کمتر چون بیشتر همو دیدیم وابسته اش شدم. قبلا بحث داشتیم ولی همون شب تموم میشد قبل بحث آخرمون دو شب قبلش بحث شد خب من مقصر بودم ولی اون اومد آشتی کردیم.سه شب پیش گفتم بیا تلگرام (داشتیم حرف میزدیم یهو داداشم اومد قطع کردم زنگ زد بازم قطع کردم) قبل این بهش پیام داده بودم گفت برام نیومده، بعد اینکه بهش زنگ زدم دوباره گفتم بیا تل گفت بذار ببینم پروکسیم وصل میشه خلاصه نیومد بعد یه ساعت گفتم بذار ببینم جدی پیامم نرفته براش یه پیام فرستادم گفتم یه خبر جدید سریع گفت جونم منم گفتم هیچی فقط خواستم مطمئن شم ببینم پیامم اومده یا نه گفت برو واتساپو ببین (شات فرستاده بود انگار که پیامم نرفته) منم گفتم جالبه که فیلترشکنت واسه واتساپ وصله نه؟! پیام واتساپشم نخونده پاک کردم دیگه جواب نداد منم عصبی شدم رفتم چت تلگراممونو دو طرفه پاک کردم دیشبم کامل ناامید شوم ازش از پیجم ریمووش کردم

لعنت اسم کاربریتو دیدم بازم یادش افتادم اسم اونم سیناس

سه ماهه ولی خب مجازی کمتر چون بیشتر همو دیدیم وابسته اش شدم. قبلا بحث داشتیم ولی همون شب تموم میشد ق ...

چقدر تند رفتی نباید انقدر اویزون و پیگیر اقایون باشی

ب من نگید خوش اومدی 😐 من عمریه اینجام 😑 از هارلی کویین بگیر تا فدرا بانو و اوپرا و نازنین و کاپ کیک و ... همه رو میشناسم حتی شاهد سم ها و جریانات اولویه و الوچه و... هم بودم 😄 💍💎🌍💜🖇عشقم عاشقتم🖇💜🌍💎💍از گفتن خوشبحالت متنفرم ؛ خوشبحالت و زهر مار😐 کارآموز وکالت با هدف های بزرگ ✌️
چقدر تند رفتی نباید انقدر اویزون و پیگیر اقایون باشی

میدونم‌.باور کن همچین عادتی ندارم دوستش هم کلاسیمه قبلش از اون پرسیده چطور دختریه اونم گفته به هیچکی محل نمیده فقط با دوستای خودشه و با همونا خوشحاله

نمیدونم چم شده نمیتونم رو کاراش حساس نباشم دلم میخواد کل توجهش مال من باشه😑