2777
2789

سلام،یه پرنده کاملا دستی پیداکردیم آروم و بانمکه،نمیدونم چجوری صاحبشو پیدا کنم چون خیلی رامه معلومه صاحبش خیلی دوسش داشته،این که در چه حاله اذیتم میکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عکسشو بزار 🥺

اگه دلت خنده خواست وارد این تاپیکم شو سوتی های کاربرا توشه کلی میخندی 😁 اگه دلت وا شد اگه دوست داشتی واسه حاجتم صلوات بفرست دوست خوبم ❤️.                        https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9894483&slug=%D8%B3%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%81%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA&postId=389290421

سگ و گربه و میدونم ک میکروچیپ دارن پرنده رو‌نمیدونم

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.

آگهیشو جلو سوپری نزدیک خونتون بزنید،ولی از جزئیات چیزی ننویسید،آخی خدارو شکر که به شما پناه آورده وگرنه تو این سرما میمرد

خدای مهربون هر چیزی رو تو بهترین زمان و مکان ممکن برامون مقدر میکنه،خدایا شکرت بابت همه چیز😘

خدایا چقدغمگین‌شدم .بيمسئوليتن عرضه جمع كردن ندارن كه فقط حيوونو براي سرگرمي ميگيرن

اتفاقای الانت و مشکلات الانت ساله دیگه ی درصدم برات ارزش ندارن ، سال دیگه تمامه مشکلات الانت حل شدن و حتی بعضیاشو یا یادتم نمیاد ، پس از زندگیت لذت ببرو انقدر درگیر مشکلاتت نشو.

اونوقت پرنده من مثل سگ هاره🥲همش میخواد فرار کنه ازم ، مثل پادشاها هم بهش میرسم 

پسره نمک نشناس اخمو ننر 🥲 

⊹ ִֶָ  𝑳𝒐𝒏𝒆𝒍𝒚 𝑩𝒖𝒕 𝑺𝒕𝒓𝒐𝒏𝒈 ⊹ ִֶָ                                                    ⊹ ִֶ به آرزوهام قول رسیدن دادم :) ⊹ ִֶָ  👸🏻. ִ. بعضی ها باید قاضی میشدن از بس که بقیه رو قضاوت می کنن 🚶‍♂️🍷    ⊹ ִֶָ