ماه____نشان مدیر عضویت: 1401/08/21 تعداد پست: 329 عنوان یه پرنده پیدا کردیم چجوری صاحبشو پیدا کنیم؟ | مشاهده متن کامل بحث + 827 بازدید | 39 پست سلام،یه پرنده کاملا دستی پیداکردیم آروم و بانمکه،نمیدونم چجوری صاحبشو پیدا کنم چون خیلی رامه معلومه صاحبش خیلی دوسش داشته،این که در چه حاله اذیتم میکنه 1401/11/21 | 23:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آینــوشا_ عضویت: 1401/09/22 تعداد پست: 490 من یه مرغ مینا دارم خیلی جیغ میزنه ولی دستیه،همسایه ها شکایت میکنن به نظرتون چکارش کنم😢 منم قبلا یه خروس داشتم خیلی صدا میداد، عمم و مامان بزرگم دزدکی روغن میریختن با سرنگ تو گلوش تا صدا نده، آخرم به خروسم سم دادن عمم و بیبیم گشتنش ⊹ ִֶָ 𝑳𝒐𝒏𝒆𝒍𝒚 𝑩𝒖𝒕 𝑺𝒕𝒓𝒐𝒏𝒈 ⊹ ִֶָ ⊹ ִֶ به آرزوهام قول رسیدن دادم :) ⊹ ִֶָ 👸🏻. ִ. بعضی ها باید قاضی میشدن از بس که بقیه رو قضاوت می کنن 🚶♂️🍷 ⊹ ִֶָ
ninimahdi عضویت: 1396/09/11 تعداد پست: 2175 منم قبلا یه خروس داشتم خیلی صدا میداد، عمم و مامان بزرگم دزدکی روغن میریختن با سرنگ تو گلوش تا صدا ن ... واااااای چقدر غصه خوردیییی خدای مهربون هر چیزی رو تو بهترین زمان و مکان ممکن برامون مقدر میکنه،خدایا شکرت بابت همه چیز😘
آینــوشا_ عضویت: 1401/09/22 تعداد پست: 490 جفت داره؟ مرغ عشق ها حتما باید جفت داشته باشند. احتمالا برای همین باهات بده جفت داره با جفتشم نمیسازه روزی هزار بار دعواشون میشه 🥲جفتای بقیه براشون جوجه میارن، جفت منم اختلاف دارن میخوان طلاق بگیرن :))) ⊹ ִֶָ 𝑳𝒐𝒏𝒆𝒍𝒚 𝑩𝒖𝒕 𝑺𝒕𝒓𝒐𝒏𝒈 ⊹ ִֶָ ⊹ ִֶ به آرزوهام قول رسیدن دادم :) ⊹ ִֶָ 👸🏻. ִ. بعضی ها باید قاضی میشدن از بس که بقیه رو قضاوت می کنن 🚶♂️🍷 ⊹ ִֶָ
همسرشایانم عضویت: 1399/06/30 تعداد پست: 13333 جفت داره با جفتشم نمیسازه روزی هزار بار دعواشون میشه 🥲جفتای بقیه براشون جوجه میارن، جفت منم اختلاف ... شاید هر دوتا یه جنس هستند حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم
همسرشایانم عضویت: 1399/06/30 تعداد پست: 13333 مرسی از راهنماییت عزیزم،اره تو کوچه افتاده بود آگهی زدن و شماره دادن همان و سیل تماس و افرادی که میگن مال ماست همان حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم
آینــوشا_ عضویت: 1401/09/22 تعداد پست: 490 واااااای چقدر غصه خوردیییی دیگه عادت کردم، اینا به آدم هم سم دادن چه برسه حیوونای زبون بسته من... ⊹ ִֶָ 𝑳𝒐𝒏𝒆𝒍𝒚 𝑩𝒖𝒕 𝑺𝒕𝒓𝒐𝒏𝒈 ⊹ ִֶָ ⊹ ִֶ به آرزوهام قول رسیدن دادم :) ⊹ ִֶָ 👸🏻. ִ. بعضی ها باید قاضی میشدن از بس که بقیه رو قضاوت می کنن 🚶♂️🍷 ⊹ ִֶָ
ماه____نشان مدیر استارتر عضویت: 1401/08/21 تعداد پست: 329 آگهی زدن و شماره دادن همان و سیل تماس و افرادی که میگن مال ماست همان اره قبول دارم،ولی اخه راهه دیگه ای هم ندارم وجدانم قبول نمیکنه پیگیر نشم
ماه____نشان مدیر استارتر عضویت: 1401/08/21 تعداد پست: 329 منم قبلا یه خروس داشتم خیلی صدا میداد، عمم و مامان بزرگم دزدکی روغن میریختن با سرنگ تو گلوش تا صدا ن ... ایوای
همسرشایانم عضویت: 1399/06/30 تعداد پست: 13333 اره قبول دارم،ولی اخه راهه دیگه ای هم ندارم وجدانم قبول نمیکنه پیگیر نشم پس اصلا ننویس تو آگهی که پرنده است. یا نوعش رو بگی. یه وقت هم می بینی کلا از یه محله دیگه اومده باشه حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم
احمدـ1404 عضویت: 1404/07/06 تعداد پست: 1 ما یه عروس هلندی طوسی گم کردیم ماده ست و اهلی این که شما پیدا کردید عروسه؟