2777
2789

سلام دوستان اگه تو خونتون شیرآلات رنگ طلایی دارید لطفا بگید آیا بعد از مدتی تغییر رنگ داده؟ پشیمان نیستید از خریدش؟

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت

نداریم ولی همسرم گیر داده میخوام سنگ توالت رو طلایی بکنم😑خوب میشه؟

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره بعد یه مدت کدر و تیره میشه

شما خودتون استفاده کردید؟

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
نداریم ولی همسرم گیر داده میخوام سنگ توالت رو طلایی بکنم😑خوب میشه؟

سنگ رو نمیدونم ولی من دوس دارم شیر آلات رو طلایی بگیرم میترسم کدر بشه

ببین تغییر رنگ نمیده

ولی مثلا اگر مواد شوینده مثل دامستوس و وایتکس و اینا بخوره رنگش خراب میشه

مال ما سفید طلاییه.قسمتای سفیدشم خودم مواظبم ولی مهمون حواسش نیست ظرف شستنی چیزی بخوره بهش رنکش میره

هیچی مثل استیل نیست

مال خونه خواهرم، البته اونا هم جنس گرون و خوبش رو خریده بودن

ممنونم پس ریسک نکنم 

ببین تغییر رنگ نمیده ولی مثلا اگر مواد شوینده مثل دامستوس و وایتکس و اینا بخوره رنگش خراب میشه مال ...

ممنون .درسته فقط خودم استفاده نمیکنم که مهمان هم میاد.

ممنون .درسته فقط خودم استفاده نمیکنم که مهمان هم میاد.

گاهی هم ممکنه حواست نباشه.مثلا خودم یه بار وسیله چرخ گوشت شستم گذاشتم بالا یهو افتاد رو شیر .یکم رنگش پرید.با لاک درست کردم

درسته خوشگله ولی اصلا راحت نیستی

قبلا استیل داشتم راحت سیم میکشیدم خیلی خوب بود

تو شش ماهی که استفاده کردم تغییر رنگ نداده راضیم

ممنون عزیزم.میشه مارکش رو بگید؟