2777
2789
عنوان

معده درد بیچارم کرد

3755 بازدید | 51 پست

سلام عزیزان کمممک، من سالهاست معده ام اذیت میکنه رفلاکس و درد ونفخ دکترهم رفتم گفتن از اعصابته! درد میکنه دردش فقط میزنه به پشتم وسط کمرم انگار داره سوراخ میشه ولی خودبه خود آروم میشه الان چندهفته ای رژیم گرفتم نتیجه ای هم نداشت و لاغرنشدم ولی معده ام بیشتر حساس شد الان یه هفته اس تاچیزی میخورم درد میگیره بشدددت دردش میزنه به پشتم دیگه زمین گیر میشم توی گلوم تو حنجره ام هم حس میکنم انگار یه چیزی مونده بچه ها خیلی نگرانم بنظرتون علتش چیه میترسم نکنه مریضی بدی باشه😥اشتهام خوبه موقع غذا خوردن هم مشکلی ندارم ولی عادت کردم با ولع و تندتند میخورم بعدش پشتم سوراخ میشه بعضی اوقاتم حالت تهوع میگیرم توروخدا بگید کسی تاحالا اینطوری شده چیکارکرده خوب شده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله اعصاب تشدیدش میکنه ولی اصلش بخاطر با کتریه 

صبحها ناشتا اومپرازول بخور (ده روز بیشتر نخوری چون عوارض داره)

هر دوازده ساعت اموکسیسیلبن 

و بعد غذا هم فامو تیدین

اگر با غذا خوردن دردت کم میشه قطعا باکتریه

من یه بار این نسخه رو انجام دادم تا الان دیگه دردش رو تجربه نکردم درحالی ک سالها درد معده کشیدم.

فقط اگر ب این قرصها حساسیت داری مسئولیتش با خودت 😁

خب دکتر دارویی چیزی نداده؟آندوسکوپی کردی؟

خیلی وقته پیش رفته بودم دارو داده بود خوردم خوبم کرد ولی یادم رفت چیا بودن الان مدتهاس داروخانه نمیخورن درد میگیره خودبه خود خوب میشد ولی یه هفته اس تائه چیزی میخورم انگار یه گلوله میخوره وسط کمرم از درده معده دیگه سیر شدم از زندگی دکترهم میترسم برم نه آندوسکوپی نرفتم

خیلی وقته پیش رفته بودم دارو داده بود خوردم خوبم کرد ولی یادم رفت چیا بودن الان مدتهاس داروخانه نمیخ ...

برو دکتر گوارش 

نترس 

اندوسکوپی هم اصلا سخت نیست 

رژیم رعایت میکنی؟ پرهیز عذایی خیلی مهمه

اقدس خانوما چه بدونن  اینو کپی کن تو اسنپ دکتر دکتر خوبم بخوای لینک بدم

وای عزیزم منکه از خدامه مشکلمو از یه دکتر بپرسم واقعا هست دکتری که آنلاین جواب بده؟ آره حتما لینکشو برام بذار ازت ممنونم

خیلی وقته پیش رفته بودم دارو داده بود خوردم خوبم کرد ولی یادم رفت چیا بودن الان مدتهاس داروخانه نمیخ ...

منم میترسم ولی بهتر از اینهمه درد کشیدنه آندوسکوپی هم اگه کنن بیهوش میکنن معمولا برو نترس