2821
2789
عنوان

علت خون دماغ شدن در ماه ۶ بارداری؟؟

363 بازدید | 19 پست

خون دماغ میتونه خطرناک باشه؟ ماه ششم هستم تقریبا یک ماه پیش هم خون دماغ شدم بیشتر شبا میشم تو خواب برای دخترم‌نگرانم

دختر قشنگم هدیه زیبای پرودگارم بی‌صبرانه منتظرتم قول میدم برات بهترین زندگی رو میسازم🤍

خیلی خطرناک  ب دکتر بگید

نرهای سایت درخواست ندید، ولی بازم میدونم بیشعورتر از این حرفا هستید ک بفهمید😊😆خدا رو وقتی تو اوج گرما، نسیمی وزید دیدم وقتی نم نم بارون شروع ب باریدن کرد دیدم😍☺️.وقتی توی پارکی ،توی زیارتگاهی ی گوشه ساعت ها نشستم و دونه دونه ادما رو نگاه کردم تو رو اونجا دیدم❤️🩹❤️🩹 این دنیا خیلی چیزا ب ما بدهکاره🙂 مگه قرار نیست فقط ی بار زندگی کنیم 🤔پس باید بهترین ها رو سر راهمون بزاره💪 عاشق ایران و مردمان خوبشم. 🥰😍خدایا دل تک تک بنده هات رو شاد کن ب هر نحوی ک میتونی تو پر از رنگ های زیبایی. ❤️💋

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دکتر یک هفته بعد وقت داده برم

بزن توی نت. علل راپیدا کن

من خودم مسمومیت بارداری گرفتم ماه ۸. با فشار ۲۰ سزارین شدم

نرهای سایت درخواست ندید، ولی بازم میدونم بیشعورتر از این حرفا هستید ک بفهمید😊😆خدا رو وقتی تو اوج گرما، نسیمی وزید دیدم وقتی نم نم بارون شروع ب باریدن کرد دیدم😍☺️.وقتی توی پارکی ،توی زیارتگاهی ی گوشه ساعت ها نشستم و دونه دونه ادما رو نگاه کردم تو رو اونجا دیدم❤️🩹❤️🩹 این دنیا خیلی چیزا ب ما بدهکاره🙂 مگه قرار نیست فقط ی بار زندگی کنیم 🤔پس باید بهترین ها رو سر راهمون بزاره💪 عاشق ایران و مردمان خوبشم. 🥰😍خدایا دل تک تک بنده هات رو شاد کن ب هر نحوی ک میتونی تو پر از رنگ های زیبایی. ❤️💋

خیلی خطرناکه سریع دکتر برو یا اسنپ دکتر زنگ برن لینک هم بخوای میدم

اسنپ دکتر چیه؟

دکتر خودم یک هفته بعد وقت داده 

دختر قشنگم هدیه زیبای پرودگارم بی‌صبرانه منتظرتم قول میدم برات بهترین زندگی رو میسازم🤍

[QUOTE=273781294]آخه از چیه[/QUOTEنمیدونم از چیه دکتر م بری اینقدر برات آزمایش می نویسند آخرش هیچی منم خون دماغ میشدم یه چند بار شدم دیگه نشدم چیزی نیست نگران نباش الان بچم به دنیا اومده خدارا شکر سالم

بزن توی نت. علل راپیدا کن من خودم مسمومیت بارداری گرفتم ماه ۸. با فشار ۲۰ سزارین شدم

آخه یک ماه پیش هم شدم الان هم شدم 

فکر نمی‌کنم مسمومیت باشه اونوقت علاعم دیگه هم بود

[QUOTE=273781294]آخه از چیه[/QUOTEنمیدونم از چیه دکتر م بری اینقدر برات آزمایش می نویسند آخرش هیچی م ...

خدا حفظش کنه 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز